24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

...άγρια κόντρα..... Πάνος Καμμένος στη βουλη ...«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ήρθε εδώ γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε με φώναζε ''αλητάμπουρα'' ...ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ.....

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ...ΜΗΔΕΝ 

Αφορμή για μία ακόμη άγρια κόντρα, ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Πάνο Καμμένο, στη Βουλή, αποτέλεσαν τα όσα είπε ο υπουργός Αμυνας, για την οικογένεια της συζύγου του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ήρθε εδώ γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε με φώναζε ''αλητάμπουρα'' ..
όταν ρώτησα αν υπήρχαν μετοχές του ομίλου Βγενόπουλου στο οικογενειακό του περιβάλλον. Τώρα που βγήκε η δίωξη κατά του Βγενόπουλου τα τέσσερα μέλη Μπακατσέλου είναι ή δεν είναι μέτοχοι;», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Βενιζέλου.

Οταν πήρε τον λόγο, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον κ. Καμμένο, λέγοντας πως η φύση του τον οδηγεί σε προσβολές και χυδαιότητες.

«Πριν από 40 χρόνια, στη Νομική Θεσσαλονίκης γνώρισα και παντρεύτηκα την γυναίκα μου. Προέρχεται από την πολυμελή συντηρητική οικογένεια Μπακατσέλου της βόρειας Ελλάδας. Ανήκουν όλοι στη ΝΔ και έχουν πολύ στενές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Θα μπορούσε να το είχε πληροφορηθεί αυτό ο κ. Καμμένος», είπε ο κ. Βενιζέλος.

....ΚΑΙ  ΠΙΝΩ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου