24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Συνάντηση Ντάισελμπλουμ και με τον Γιάννη Στουρνάρα




Και με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα θα συναντηθεί τελικά ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Ο συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 2.15μμ στην ολλανδική πρεσβεία.

Η τρίτη αξιολόγηση και το ελληνικό πρόγραμμα θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Ολλανδός πολιτικός με τον πρωθυπουργό, το οικονομικό επιτελείο (τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη

 Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη) και τον διοικητή της ΤτΕ. Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα γίνει στη 13.15μμ στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ νωρίτερα θα τον υποδεχτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Επίσης ο πρόεδρος του Εurogroup θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Ντάισελμπλουμ θα μιλήσει στο συνέδριο του Economist, με ομιλητές επίσης τον τέως υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, τον κ. Χουλιαράκη και τον επιχειρηματία Ευάγγελο Μυτιληναίο.