24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Πικάντικο κοτόπουλο με τσίλι... Αρκετά καυτερό, αλλά και απολαυστικό


Υλικά

2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
Αλάτι, πιπέρι
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 φλ. τσαγιού πράσινη ...πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 φλ. τσαγιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 πιπεριές χαλαπένιος ψιλοκομμένες
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους
10 σταγόνες σάλτσα καυτερής πιπεριάς

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα μπολ, προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι και το μισό τσίλι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 2
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία και μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί καλά.
Βήμα 3
Αφαιρέστε από το τηγάνι και διατηρήστε ζεστό.
Βήμα 4
Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 5
Προσθέστε τις πιπεριές χαλαπένιος, τις ντομάτες, το υπόλοιπο τσίλι και την καυτερή σάλτσα και συνεχίστε το μαγείρεμα για 3- 5 λεπτά ακόμη.
Βήμα 6
Ρίξτε το κοτόπουλο στη σάλτσα και μαγειρέψτε για 2 λεπτά επιπλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου