24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

«Το να παίζεις κάθε τρεις μέρες είναι χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων....νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα


 


Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε – και πώς θα μπορούσε να μην ήταν – ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έπειτα από τη μεγάλη

 νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.


Ο Ισπανός προπονητής, στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, «υπέγραψε» τη μεγαλύτερη νίκη των «ερυθρολεύκων» στην έδρα του ΠΑΟΚ από το 1965 μέχρι σήμερα. «Έδωσα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ηταν εξαιρετική η εμφάνισή τους. Κι αυτοί αλλά κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης και προσέθεσε για την εικόνα του αγώνα:


«Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε συγκρατημένα αλλά βάλαμε εμείς το πρώτο γκολ και φάνηκε να παίρνουμε τον έλεγχο. Δεχθήκαμε γρήγορα όμως την ισοφάριση. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε πάλι με γκολ, μετά βρήκαμε χώρους και τους αξιοποιήσαμε, σκοράροντας άλλες δυο φορές. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ πιέζει ψηλά σε όλο το ματς και το διαχειριστήκαμε πολύ καλά».


Αναφορικά με το τι άλλαξε ο ίδιος και ο Ολυμπιακός εμφανίζεται πολύ βελτιωμένος με αυτόν στον πάγκο, ο Μεντιλίμπαρ τόνισε: «Δεν ξέρω τι γινόταν πριν έρθω. Θέλω να παίζουμε επιθετικά, αλλά δε μετράει μόνο αυτό. Ακόμα κι αν είσαι στο μισό του αντιπάλου, χρειάζεται να αμύνεσαι αποτελεσματικά. Αν το πετύχεις, έχεις αποτελέσματα όπως αυτό».

Κλείνοντας, ο Μεντιλίμπαρ σχολίασε το γεγονός πως ο αγώνας διεξήχθη κανονικά, έπειτα από την απόρριψη του αιτήματος του Ολυμπιακού να αναβληθεί το ντέρμπι λόγω των υποχρεώσεών του με τη Φερεντσβάρος για τα Play Off του UEFA Europa Conference League. «Το να παίζεις κάθε τρεις μέρες είναι χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων. Κι εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα. Το γνωρίζαμε αυτό. Έτσι είναι η κατάσταση, είναι κουραστικό για τους παίκτες, αλλά πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε με αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου