24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

«Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» στις 7 Ιουνίου

27 Μαΐου 2009, 17:29

του Γιάννη Μακρυγιάννη

Το σύνθημα «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» έριξε στη σημερινή συνέντευξη τύπου για τις Ευρωεκλογές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου και αφού χαρακτήρισε την αναμέτρηση κρίσιμη για την πορεία της χώρας σημείωσε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη Νέα Δημοκρατία, τόσο το καλύτερο για τη χώρα μας. Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε να γίνουν οι Ευρωεκλογές το πρώτο βήμα για να αλλάξει πορεία η χώρα, δεν διευκρίνισε όμως εάν θέτει κάποιο όριο στο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και στη διαφορά του από τη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε απλώς ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη νικήσει εάν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που είχε πριν ένα χρόνο. Προέβλεψε ότι ο πρωθυπουργός θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές πριν τον ερχόμενο Μάρτιο.

Δεν ξεκαθάρισε ωστόσο, εάν το κόμμα του θα προκαλέσει εκλογές με αφορμή την προεδρική εκλογή, διευκρίνισε μόνο ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει την επανεκλογή του Κάρολου Παπούλια εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί. Ο κ. Παπανδρέου επέμεινε ιδιαίτερα στην ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις Ευρωεκλογές τονίζοντας ότι με την αποχή αποφασίζουν άλλοι. Ζήτησε να μην πάει ούτε μία ψήφος χαμένη και δήλωσε ότι συμμερίζεται την απογοήτευση του πολίτη για το πολιτικό σύστημα, αλλά αυτό πρόσθεσε μόνο με τη συμμετοχή αλλάζει. Επιτέθηκε στην κυβέρνηση επαναλαμβάνοντας το σύνθημα σοσιαλισμός και βαρβαρότητα ενώ σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει επιβάλλει και με το κλείσιμο της Βουλής μια κατάσταση συγκάλυψης και ανομίας. Όσον αφορά την υπόθεση Siemens και Χριστοφοράκου είπε ότι είναι προσωπικές οι ευθύνες του Κώστα Καραμανλή για τη συγκάλυψη των σκανδάλων. Για το ενδεχόμενο να αποκλειστούν από τις λίστες της Νέα Δημοκρατίας οι λεγόμενοι Βατοπεδινοί, είπε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είναι τρανή απόδειξη ενοχής και συγκάλυψης. Τέλος, υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει το φορολογικό σύστημα με γνώμονα τη δίκαιη αναδιανομή του πλούτου.

εκτυπώστε το στείλτε το


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου