ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

Αυτό πρέπει να κάνεις Ντόρα !!!


Την είδηση προφανώς την ξέρετε. 248 ξένοι επιφανείς Ακαδημαϊκοί, έστειλαν μια ιστορική επιστολή στον Μπάρακ Ομπάμα, με την οποία καταδικάζουν την πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας, από το καθεστώς της ΠΓΔΜ.

Την επιστολή μεταφρασμένη μπορείτε να τη βρείτε στο blog του Ακρίτα και αλλού φυσικά.

Οι περισσότεροι εκ των συντακτών είναι.... καθηγητές πανεπιστημίων των Η.Π.Α., της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας κ.λ.π.

-Harry C. Avery, Professor of Classics, University of Pittsburgh (USA)
-Dr. Dirk Backendorf. Akademie der Wissenschaften und der Literatur Mainz (Germany)
-Elizabeth C. Banks, Associate Professor of Classics (ret.), University of Kansas (USA)
-Luigi Beschi, professore emerito di Archeologia Classica, Università di Firenze (Italy)
-Josine H. Blok, professor of Ancient History and Classical Civilization, Utrecht University (The Netherlands)
είναι ενδεικτικά μερικά ονόματα και τίτλοι.

Η Ελληνική Κυβέρνηση λοιπόν, εκτιμώντας την τεράστια προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, να διοργανώσει στη Βεργίνα, το φθινόπωρο του 2009, μεγάλο Διεθνές Συνέδριο, με καλεσμένους τους παραπάνω επιφανείς επιστήμονες, τα πρακτικά του οποίου θα αποτελέσουν ένα είδος "Ευαγγελίου" για τον μελετητή, αλλά κυρίως, θα αποτελέσουν "νόμο" για τους ηγέτες των ξένων χωρών, οι οποίοι δύσκολα θα αμφισβητήσουν τα συμπεράσματα 250 κορυφαίων επιστημόνων.

Το τελικό ανακοινωθέν του συνεδρίου, θα είναι μια πυρηνική βόμβα στα χέρια της Ελλάδας. Ποιός θα μπορεί να το αμφισβητήσει;