24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...Γ.ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

11 ΙΟΥΝΙΟΥ 1798 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Ένας απο τους σκοπούς αυτού του ιστολογίου είναι και η διατήρηση της ιστορικής μας μνήμης.Για εμάς είναι σημαντική πράξη αντίστασης στη λαίλαπα της "Νέας Εποχής", να θυμάσαι,να μην ξεχνάς την ιστορία του τόπου σου, τα πρόσωπα των συμπατριωτών σου που έγιναν μάρτυρες και ομολογητές της πίστης τους στον Χριστό και της αγάπης τους στο Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας.
Είναι πράξη αντίστασης να αρνείσαι να πας με το ευρωπαϊκό ρεύμα το οποίο επισήμως εδώ και λιγα χρόνια αναγνωρίζει ως αρχή της ευρωπαϊκής ιστορίας την εποχή του δικτάτορα Καρλομάγνου.
Θέλει κότσια να αντισταθείς:

α) Στον χλευασμό του νεο-Έλληνα μεταλλαγμένου αριστερόφρονα (δηλαδή αυτού που φρονεί ότι είναι αριστερός)
β) Στην πολιτική του κατευνασμού και της εθελούσιας ιστορικής αμνησίας που καλλιεργείται απο τους κύκλους της δεξιάς και του μεσαίου χώρου με την συνεπικουρία εκσυγχρονισμένων "γιαλαντζί" σοσιαλιστών.
γ) Στον σαρκασμό του συμπολίτη, ο οποίος χρόνια τώρα άφησε τον "άμβωνα της Νέας Εποχής" να του ξεπλύνει τον εγκέφαλο και να τον παιδαγωγήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιλαμβάνεται ως πολιτισμό και αξία υπεράνω όλων τα ξερατά του τηλεοπτικού savoir vivre.

δ) Σε κάθε είδους πατριδοκάπηλο και πεμπτοφαλαγγίτη της νέας τάξης, που σαν προβατόσχημος λύκος εφορμά με την γνωστή φασιστική ορμή, να καταλάβει και να μαγαρίσει τον χώρο του αληθινού πατριωτισμού.Τον χώρο εκείνο που άφησαν κενό, στο έλεος της σύγχρονης ρητορικής όλοι οι προηγούμενοι "εφιάλτες".
ε) Στις ομάδες εκείνων των μισθοφόρων της νεο-εποχίτικης πανεπιστημιακής νομενκλατούρας που ευχαρίστως θα έγραφαν ότι ο Ρήγας Φεραίος δεν στραγγαλίστηκε απο τους Τούρκους βασανιστές του αλλά απο ένα κουκούτσι που είχε το επιδόρπιο της φυλακής.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου