24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Νέο μήνυμα προς την κυβέρνηση

Νέο μήνυμα προς την κυβέρνηση και όσους αναζητούν άλλοθι διαφυγής με την «προεδρολογία» έστειλε και χθες η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εμμένοντας στη θέση να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές τον Μάρτιο, με αφορμή την προεδρική εκλογή.


Ψάχνει άλλοθι η κυβέρνηση

Η σκληρή αντιπαράθεση που ξέσπασε, με την κυβέρνηση να επιχειρεί να πλαγιοκοπήσει το ΠΑΣΟΚ, μάλλον δεν βρίσκει ευήκοα ώτα, καθώς πλέον σχεδόν όλοι αναγνωρίζουν ως πολιτική την απόφαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιβάλει αλλαγή πορείας στη χώρα.

Μ. Καρακλιούμη: Το ΠΑΣΟΚ από την αρχή κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση με σαφήνεια
Μ. Καρακλιούμη: Το ΠΑΣΟΚ από την αρχή κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση με σαφήνεια

Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε χθες και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Καρακλιούμη, η οποία επεσήμανε ότι «η συζήτηση γύρω από την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας μάλλον αποτελεί άλλοθι από την κυβέρνηση, άλλοθι και οδό διαφυγής από τη σκληρή πραγματικότητα. Ολα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις».

Πάντως, ανεξάρτητα εάν η Ιπποκράτους αποφεύγει επίσημα να πάρει θέση για τη συνέντευξη του συνταγματολόγου Δημήτρη Τσάτσου, στελέχη του Κινήματος δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους, ενώ άλλα εμμέσως άφησαν αιχμές.

Η κ. Καρακλιούμη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τόνισε ότι «κανένας πολίτης δεν μπορεί να σχολιάζει τον πρώτο πολίτη της χώρας», ενώ η Βάσω Παπανδρέου χαρακτήρισε «πολιτική απρέπεια» να κάνει κανείς προτάσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ολοκληρωμένη πρόταση
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Καρακλιούμη επεσήμανε ότι «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την πρώτη στιγμή κατέθεσε την πρότασή του ολοκληρωμένη και με σαφήνεια, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, πολιτικά, οικονομικά, ακόμη και εθνικά» για να προσθέσει ότι η στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «είναι θέση ευθύνης και εξόδου της χώρας από την κρίση και το αδιέξοδο».

Σημειώνεται ότι και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου τόνισε χθες ότι «θα ήθελε να ακούσει τον κ. Τσάτσο κι άλλες φορές να μιλά για διάφορα θέματα τα οποία έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια» για να προσθέσει ότι η ίδια θεωρεί πολιτική απρέπεια το να κάνει προτάσεις πολιτικές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοϊδης απευθύνθηκε «σε όλους τους συνταγματολογούντες και προεδρολογούντες», όπως τους χαρακτήρισε, λέγοντας ότι «δεν είναι δεδομένες οι συντάξεις σε ορισμένα ταμεία λόγω των ελλειμμάτων και της διαχείρισης που έχει γίνει επί των ημερών της ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου