24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Καραμανλής: «Το ΠΑΣΟΚ παραβιάζει απροκάλυπτα το Σύνταγμα»






Για «απροκάλυπτη παραβίαση του Συντάγματος και απόπειρα ευτελισμού των θεσμών» κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός, κ.Καραμανλής, μιλώντας σε εκδήλωση του Ινστιτούτου «Κωνσταντίνος Καραμανλής», για τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και επισήμανε ότι «η 24η Ιουλίου υπενθυμίζει τις συνέπειες της πολιτικής ανευθυνότητας και της υποταγής του συλλογικού συμφέροντος σε εφήμερες σκοπιμότητες».

Αφού έπλεξε το εγκώμιο του Προέδρου της Δημοκρατίας, τονίζοντας την απήχηση που έχει στο λαό, ο πρωθυπουργός κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για «απροκάλυπτη παραβίαση του Συντάγματος και απόπειρα ευτελισμού των θεσμών».

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα είπε ότι η κυβέρνηση έχει βάλει κόκκινες γραμμές, ενώ για τα θέματα δημόσιας ασφάλειας τόνισε πως βούληση της κυβέρνησης είναι "καμιά ανοχή στο έγκλημα και την εξτρεμιστική δράση".

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο ζήτημα των μεταναστών, επισημαίνοντας ότι «προστατεύουμε τα δικαιώματα των μεταναστών, που εργάζονται νόμιμα στη χώρα μας και επιδιώκουμε την πλήρη κοινωνική τους ένταξη».

Πηγή: ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου