24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Το τρίκυκλο του μεροκαματιάρη…



Η Ελλάδα των αντιθέσεων...Η Ελλάδα των λαμογιών και των "συμμοριών" του "νόμιμου" και παράνομου πλουτισμού...και η Ελλάδα των φτωχών βιοπαλαιστών!
Η εικόνα είναι χθεσινή (by http://www.zougla.gr/)απο την παραλιακή της Ποσειδώνος...την "αποκαλούμενη" και Μαϊάμι BEACH της Αθήνας!
Εκεί που τα βράδια ...φοροκλέπτες , φοροφυγάδες ...εκβιαστές και πιστολάδες μαρσάρουν της Καγιέν και σανιδώνουν τα γκάζια πηγαίνοντας στα παραλιακά clubs και σκυλάδικα για καταναλώσουν τις Μοετ , να "χρυσώσουν" τις τραγουδιάρες και άλλα "σκυλιά" πίστας και μπάρας με τόνους γαρίφαλα...Εκεί που η Χειλά ...θα γλύφει το βυζί της Ζέτας για να κάνουν γκλαμ gossip εξώφυλλο στο ιλουστρασιόν εβδομαδιαίο κοσμικό περιοδικό...έκανε την εμφάνιση του και το τρίκυκλο της φωτό! Για να την σπάει στα κάμπριο και στα άλλα μηχανικά αεριζόμενα μηχανοκίνητα! Στην καρότσα τα παιδιά της οικογένειας με την ομπρέλα...απολαμβάνουν την βόλτα τους στο δρόμο για την θάλασσα.
Αυτή είναι η καθαρή...φτωχή και πάνω απ όλα τίμια Ελλάδα. Η Ελλάδα που δεν κρύβεται...
Έστω και αν κινείται ...εκεί που η μπόχα της Ελλάδας των λαμογιών της περιορίζει τον καθαρό αέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου