Μεγάλη ταραχή επικράτησε χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο Άρτας, όταν σε προγραμματισμένη μεταγωγή Κούρδων λαθρομεταναστών προς τα Αρτινά κρατητήρια (χρησιμοποιούνται σαν μέρος φύλαξης ατόμων που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο...), συνέβηκε το αδιανόητο...
Οι αστυνομικοί άνοιξαν την κλειδωμένη πόρτα της κλούβας και βρήκαν αντί για 9 κρατούμενους, 7 !!! Οι δύο είχαν κάνει κυριολεκτικά φτερά, ενώ η πόρτα δεν είχε κανένα δείγμα παραβίασης.

Όλοι ξεσηκώθηκαν και άρχισαν να ψάχνουν.
Έβγαλαν έξω τους εφτά δυστυχισμένους και τους έβαλαν να αδειάσουν τις τσέπες, μην τυχόν και τους έκρυβαν πουθενά. Τους έκαναν και ...πρωκτικό έλεγχο για παν ενδεχόμενο και αφού κατέληξαν ότι οι 7 δεν έκρυβαν πουθενά τους 2 "φευγάτους" και μη ξέροντας τι άλλο να κάνουνε, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν τους ανώτερούς τους.

Αποφασίστηκε ότι δεν υπήρξε απόδραση και ότι μάλλον οι 2 Κούρδοι εξαϋλώθηκαν ή διακτινίστηκαν, ή απήχθηκαν από UFO κατά την μεταφορά τους, πιθανότητα μέσα από ένα χάσμα χωρο-χρόνου, που απ' ότι φαίνεται, βρίσκεται κάπου στα όρια του Νομού μας και ευθύνεται εδώ και πολλά χρόνια για την χαμένη τσίπα μας.
Γι' αυτό και μέχρι να έλθουν οι ειδικοί αστροφυσικοί και UFOλόγοι
, αποφασίστηκε να μην αναφερθεί τίποτε και να κρατηθεί κρυφό το συμβάν...
Σας φαίνεται αστείο; Σας φαίνεται γελοίο; Μπορεί και να είναι, το γεγονός όμως είναι ότι 9 μπήκαν και 7 βγήκαν από μια κλειδωμένη κλούβα !!!
Έλα Κούρδε στον τόπο σου !!!