24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Έρευνα για δικαστικό



Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες ενημέρωσε τον υπουργό Δικαιοσύνης Νικόλαο Δένδια ότι έδωσε παραγγελία στον Εισαγγελέα Εφετών Κρήτης για την άσκηση επείγουσας πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης κατά δικαστικού λειτουργού, λόγω των φερομένων σχέσεών του με υπό πειθαρχική έρευνα διευθυντή φυλακών και με σύζυγο βαρυποινίτη κρατουμένου.

Κατά τα λοιπά, στη φυλακή επέστρεψαν, μετά τις απολογίες τους, ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας, ο Κωνσταντίνος Ανδρέου και ο Μπόμπαν Ριστέφσκι, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, που φέρεται να διέπραξε στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται την κατηγορία που τους αποδίδεται και μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, καθώς, ήδη, κρατούνται για υπόθεση μεταφοράς εκρηκτικού μηχανισμού από τον περασμένο Απρίλιο.

Στους δύο κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, ωστόσο αμφότεροι είναι κρατούμενοι από τις 27 Απριλίου, όταν συνελήφθησαν στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, καθώς στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.

Βάσει της δικογραφίας, σκόπευαν να τοποθετήσουν το μηχανισμό σε στόχο, που δεν έχει εξακριβωθεί, στην Άρτα, μετά από εντολή από τον φερόμενο ως "εγκέφαλο" της συμμορίας, Παναγιώτη Βλαστό.

Την Τετάρτη, ενώπιον της ανακρίτριας απολογείται, επίσης, για την κατηγορία της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση η Ελισάβετ Πούλιου, δικηγόρος του Παναγιώτη Βλαστού.

Οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση, Π. Βλαστός, Ι. Σκαφτούρος και Β. Στεφανάκος, κρατούμενοι στις φυλακές Τρικάλων, Διαβατών και Λάρισας αντίστοιχα, αναμένεται να λάβουν προθεσμίες για τις απολογίες τους από τους κατά τόπους ανακριτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου