24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

-"Ναι, ήμασταν λαμόγια και τα παίρναμε!..." Αυτό οφείλεις να βγεις και να πεις Κώστα Γείτονα.


Εμεις δεν θα βάζουμε πλάτη για τα πράσινα λαμόγια Γιώργο μου.
Κι εσυ να δηλώσεις οτι είσαι αποφασισμένος να καθαρίσεις με τη φαλτσέτα και το τελευταίο πράσινο σκουπίδι που τάπιανε είτε για το κόμμα, είτε για τη πάρτη του...

Μόνο έτσι Γιώργο Παπανδρέου, δεν θα καταντήσεις σαν τον Καραμανλή, που με το που έγινε πρωθυπουργός εμφανίστηκε να μιλάει με φόντο χορηγία της Ιντρακόμ.
Εαν θέλεις να μην γίνεις περίγελος των σκυλιών, διώξε τώρα τους αυλικούς του συστήματος Κόκκαλη απο την Ιπποκράτους. Διέταξε μάλιστα τον καυγατζή τον Γείτονα, που έχει εξαφανισθεί τον τελευταίο χρόνο απο τα κανάλια, να βγει και να πει την αλήθεια και στη συνέχεια να χαθεί απο προσώπου γης, οπως τα υπόλοιπα πράσινα αρπακτικά. Διώξε τώρα τους διεφθαρμένους, γιατί θα τους βρεις μπροστά σου.
Και κάτι ακόμη: Μην κολώνεις να τα βάλεις με τους Γερμανούς που βρίσκονται πίσω απο την Ιντρακόμ (εννοούμε τον Γερμανικό κολλοσσό με το πορτοκαλί-μπλέ λογότυπο) , γιατί θα σε καταντήσουν σαν τον δύστυχο Καραμανλή.
Δεν θα έχεις καμία ελπίδα να τη βγάλεις καθαρή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου