24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ...ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ.......

Αξέχαστο έμεινε στη Nereida Gallardo το «άδειασμα» από τον πρώην της, Christiano Ronaldo, όταν εκείνος την αγνόησε επιδεικτικά έξω από νυχτερινό κέντρο, για αυτό και σε πρόσφατη συνέντευξή της φρόντισε να εξαπολύσει τα δικά της πυρά εναντίον του διάσημου ποδοσφαιριστή.

http://apokalupto.yooblog.gr/files/2008/07/ronaldo.jpgΗ Nereida Gallardo μίλησε για τον… εσωτερικό κόσμο του 24χρονου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα για τα αγαπημένα του εσώρουχα! Το νεαρό μοντέλο και φοιτήτρια νοσηλευτικής δήλωσε πως ο Ronaldo λατρεύει να φορά ένα κόκκινο ανδρικό εσώρουχο το οποίο στην μπροστινή πλευρά έχει την προβοσκίδα ενός ελέφαντα. Μάλιστα υποστήριξε πως δεν τον κολάκευε καθόλου.

Η Nereida δε σταμάτησε όμως εκεί καθώς αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος διεθνής διεγειρόταν όταν έβλεπε τον εαυτό του στον καθρέφτη παρά εκείνη. «Όταν ήμασταν μαζί, διεγειρόταν περισσότερο όταν έβλεπε τον εαυτό του στον καθρέφτη παρά εμένα», δήλωσε η 26χρονη από τη Μαγιόρκα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε κλαμπ της Ισπανίας τον Ιανουάριο του 2008 και εκείνη έκανε τα αρχικά του αγαπημένου της στον καρπό της ενώ τα Σαββατοκύριακα τα περνούσε μαζί του στο σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή Cheshire. Ύστερα, όμως, από 9 μήνες εκείνος τη χώρισε μέσω μηνύματος που της έστειλε στο κινητό της τηλέφωνο και από ότι φαίνεται δε δείχνει να έχει ξεπεράσει τον χωρισμό τους.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ronaldo χρειάστηκε την επέμβαση των σωματοφυλάκων του ώστε να απομακρυνθεί η Nereida η οποία του ζητούσε εξηγήσεις για τον τρόπο που τη χώρισε. Την περασμένη Παρασκευή εμφανίστηκε μετανιωμένη σε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας πως: «Μετανιώνω για ό,τι συνέβη στο κλαμπ. Αισθάνομαι χαζή. Παρόλα αυτά πιστεύω πως θα το έκανε κάθε γυναίκα της οποίας είχαν φερθεί με αυτόν τον τρόπο. Ήμουν ερωτευμένη με τον Cristiano και εκείνος μου συμπεριφέρθηκε τόσο άσχημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου