24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Μεγάλη μπάλα απο Ψυχάρη-Κουρή και το κόλπο Χατζηνικολάου-Τριανταφυλλόπουλου!



Ο Γιώργης ο Κουρής, ο Αλ Πατσίνο των εκδοτών, ο Capo Dei Capi, ξεδιπλώνει αυτές τις μέρες το μεγάλο κόλπο, καθώς λιάζεται στην Κεφαλλονιά.
- "Εγω παλιοχαμούρες, εχω κάνει στην Αμερική, ούτε μια τρίχα απο τ αρχίδια μου δεν είστε όλοι εσείς οι πουστόφλωροι. Θα σας αλλάξω τον αντίχιστο...", συνηθίζει να λέει ο Γιώργης, καθώς ξυπνάει για να πάρει μπρος η μηχανή.
Ο μόνος που φαίνεται να σέβεται απο τη πιάτσα είναι ο Σταύρος ο Ψυχάρης, καθώς ο Κουρής μαθαίνει με δέος οτι ο Σταύρος λατρεύει τα έργα Τέχνης και είναι συλλέκτης σπάνιων κομματιών. Ο Κουρής, όπως κάθε λαικό παιδί ψαρώνει με την Τέχνη. Με τον Ψυχάρη τάχουν βρει. Αυτές τις μέρες μάλιστα που είναι παχιές οι μύγες κι ο Αβραμόπουλος βγάζει βρώμα, οτι η Πάρος είναι το πρώτο νησί σε κρούσματα της Νέας Γρίπης, ο Κουρής και ο Ψυχάρης πρόκειται να συναντηθούν, αν δεν τόχουν κάνει ήδη.
Αντικείμενο της κουβέντας είναι το νέο τοπίο στις Κυριακάτικες και πως θα κάνουν τον Μπόμπολα να ξεπαραδιασθεί-να χώνει διαρκώς φράγκα στο "ΕΘΝΟΣ" και στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ".
Στην αρχή ο Κουρής κάπου ζοχαδιάσθηκε, οταν έμαθε πως ο Τριανταφυλλόπουλος οτι λέει το εννοεί με την εφημερίδα. Η αγορά των εγκαταστάσεων στη Βαρυμπόμπη και η αξιοποιήσή τους δανειακά, δείχνουν οτι ο Μάκης παει με χίλια για την εφημερίδα. Θέλει να πάρει το αίμα του πίσω απο τον Θέμο και τον Καραμήτσο.
Ο Ψυχάρης, ήταν αυτός που είπε στον Κουρή ν αφήσει τον Τριανταφυλλόπουλο να προχωρήσει και να μην τον ακουμπήσει απο το κανάλι.
-"Βοήθησέ τον", να βγάλει την εφημερίδα. Ο Μάκης θα χτυπήσει κατ ευθείαν το "Πρώτο Θέμα", εσυ με την "Realnews" θα παίξεις πιο δεξιά, στο χώρο του "Ελεύθερου Τύπου"-άλλωστε ο Χατζηνικολάου είναι παιδί της Δεξιάς. Ο Τριανταφυλλόπουλος θα κόψει φύλλα απο το "Πρώτο Θέμα" με αποτέλεσμα να χάσει τη πρωτιά. Ο Μπόμπολας θ αναγκασθεί να ρίξει πολύ χαρτί για να κρατήσει ψηλά την κυκλοφορία του, πράγμα που θ αρχίσει να τον πονάει, εαν το ΠΑΣΟΚ του κόψει τις αναθέσεις. Τα υπόλοιπα αφησέ τα πάνω μου. Μέσα στο χειμώνα θα τρέξει πολύ αίμα και κάποιοι κολλητοί θα γίνουν απο δυο χωριά χωριάτες. Οχι πάντως εμεις Γιώργο μου!..."
Ετσι έχουν τα πράγματα, με τον Τριανταφυλλόπουλο να πηγαίνει φουλ για την εφημερίδα, τον Χατζηνικολάου να ενισχύει τη δικιά του και το "ΘΕΜΑ", να δίνει τη μεγάλη μάχη για να σταθεί στη κορυφή. Ενας υπέροχος, βρώμικος χειμώνας μας περιμένει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου