24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ....

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009 (ΤΟΠΙΚΗ)

Με έκπληξη είδαμε στο Ολύμπιο Βήμα να δημοσιεύεται και μάλιστα στο πρωτοσέλιδο επιστολή του Γιώργου Κωνσταντόπουλου σχετικά με δημοσίευμά μας, για την τελετή παράδοσης του νέου νοσοκομείου, του συντάκτη μας Ανδρέα Γαλανού. Είναι πρωτοφανές και πέρα πάνω από κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας επιστολή απάντηση για άλλη εφημερίδα να δημοσιεύεται από άλλη.

Δεν περιμέναμε βέβαια κάποια εκδήλωση συναδερφικής αλληλεγγύης από τον αγαπητό συνάδελφο κύριο Κορομήλη. Άλλωστε στην περίφημη δίωξη της πετούνιας όπου διώκονται τρεις συνάδελφοι δεν εδέησε να αφιερώσει ούτε δυο γραμμές.

Προφανώς η χθεσινή επιστολή βόλευε τον κ. Κορομήλη.

Λυπούμαστε για το γεγονός που αναγκαζόμαστε να δώσουμε μαθήματα δεοντολογίας σ’έναν παλιό και έμπειρο συνάδελφο.

***

Ε, αυτό δεν το περίμενα. Χειραγωγούμε λέει την κοινή γνώμη. Η κοινή γνώμη δεν χειραγωγείται με ελεύθερα ρεπορτάζ αλλά με φιλικές δημοσκοπήσεις.

***

Εμείς εξυπηρετούμε κομματικά συμφέροντα ή όσοι τρέχουν να εγκαινιάσουν ένα έργο που θα λειτουργήσει 6 μήνες μ’έναν χρόνο μετά;

Φανταστείτε να εγκαινιάζεται ένα σούπερ μάρκετ που θα λειτουργήσει το Μάιο από τον Σεπτέμβριο. Ίσως είναι νέα εξέλιξη στο μάρκετιγκ που αγνοώ.

***

Να πάμε και στα ντιμπέιτ. Ποιος μου άρεσε περισσότερο, Καραμανλής ή Παπανδρέου; Σαφώς η Χούκλη.

***

Ο Κουμουτσάκος θέλει και δεύτερη παρτίδα ντιμπέϊτ. Μη το κάνουμε κουμ-καν. Συνήθως ο χαμένος ζητάει να ρεφάρει. Καρφωθήκατε.

***

Πολλοί υποψήφιοι τα βάζουν με τα μέσα ενημέρωσης. Γιατί ρε παιδιά, ως τώρα εμείς lexotanil, εσείς Lexus. Τώρα εμείς Lexus, εσείς lexotanil.

***

Όλα εδώ πληρώνονται κύριε Αλογοσκούφη μας.

Τι ήθελες να σε υποδεχθούν με γαρύφαλλα στην Α’ Αθηνών; Αυτά είναι για τα μπουζουξίδικα. Στις λαϊκές συνήθως πετάνε ντομάτες.

***

Μπαστούνια τα βρήκε κι ο Παυλόπουλος. Λογικό δεν είναι Προκόπη, δεν μπορεί για όλα να φταίει ο Καραμανλής, μόνος του κυβέρνησε;

***

Στην ημερήσια διάταξη τα πάρτυ νεολαίας. Καλά τα σφηνάκια δεν λέω αλλά και καμιά δουλίτσα δεν θα ήταν άσχημα, γιατί ο μπαμπάς βαρέθηκε να πληρώνει.

***

Γιώργο, δεν ξέρω αν η ανάπτυξη θα είναι πράσινη ή γαλάζια αλλά το πενηντάρικο είναι καφετί κι έχουμε κάτι μήνες να το δούμε! Κάντε κάτι.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου