24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Στα πράσα με 6,8 κιλά ηρωίνη

Αναρτήθηκε από Fatsa

Λαβράκι έβγαλαν οι άντρες του Τελωνείου Σάμου, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου επιβατών που έφτασαν στο Βαθύ της Σάμου από την Τουρκία εντόπισαν συνολικά 6,8 κιλά ηρωίνη. Οι δύο αλλοδαποί διακινητές των ναρκωτικών, που συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, επιχείρησαν να περάσουν την άσπρη σκόνη σε δύο παρτίδες ακολουθώντας την πεπατημένη τακτική της «προπορευόμενης μικρής παρτίδας».

Την αρχή έκανε ένας 19χρονος Εσθονός, ο οποίος έφτασε στο νησί του Πυθαγόρα από το Κουσάντασι μεταφέροντας στις αποσκευές του ποσότητα ηρωίνης βάρους 1,8 κιλών. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των αποσκευών του οι έμπειροι τελωνειακοί εντόπισαν τα ναρκωτικά και ψυλλιάστηκαν πως σύντομα θα ακολουθούσε και δεύτερη, μεγαλύτερη ποσότητα.

Ετσι, αφού οι διακινητές δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον 19χρονο άντρα, έστειλαν την υπόλοιπη ποσότητα με μια 26χρονη από τη Λιθουανία. Οταν η νεαρή έφτασε στη Σάμο με το πλοίο της γραμμής, οι τελωνειακοί άρχισαν να ερευνούν τις αποσκευές της και σύντομα διαπίστωσαν πως η βαλίτσα της ήταν εξοπλισμένη με διπλό πάτο, στον οποίο υπήρχαν επιμελώς κρυμμένα πέντε κιλά ηρωίνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 26χρονη είχε τοποθετήσει μέσα στη βαλίτσα της κομμάτια από ύφασμα που ήταν ποτισμένα με μπαχαρικά προκειμένου να παραπλανήσει τις ελληνικές αρχές, ενώ από τις έρευνες των λιμενικών προέκυψε πως η κοπέλα είχε εισιτήριο για την Πάτμο, το οποίο άλλαξε αιφνιδιαστικά για να περάσει από το τελωνείο της Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου