24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη


«Οι παροχές του ΠΑΣΟΚ είναι εκτός πραγματικότητας»

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009, 20:59

Σκληρή απάντηση στις εξαγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο κατηγόρησε ότι παραπλανεί το λαό, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε εκδήλωση γυναικών της Νέας Δημοκρατίας.

Ανεβάζοντας τους τόνους, ο Κώστας Καραμανλής, κατηγόρησε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ότι «ξεπέρασε κάθε όριο στην αοριστία, στις γενικολογίες και τα ευχολόγια» και πρόσθεσε ότι η απουσία οποιουδήποτε σοβαρού μέτρου οικονομικής πολιτικής αποδεικνύει πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης.

«Δίνει υποσχέσεις που καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να τηρήσει τα επόμενα χρόνια, έχει μόνο ασύνδετα, ευχάριστα μέτρα. Απουσιάζει έστω και ένα δυσάρεστο και αναγκαίο μέτρο στις κρίσιμες συνθήκες που ζούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Που θα βρεθούν τα απίστευτα ποσά για να εκπληρωθούν οι τόσες υποσχέσεις;» διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι αυτό που επεδίωξε με τη χθεσινή του ομιλία ο Γ.Παπανδρέου ήταν να παραπλανηθούν οι πολίτες.

Οι παροχές του ΠΑΣΟΚ, είπε ο κ. Καραμανλής, είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, δεν τις αντέχει η οικονομία, θα οδηγήσουν σε μεγάλα οικονομικά αδιέξοδα, θα χαθεί πολύτιμος χρόνος, θα πολλαπλασιαστούν τα προβλήματα και έτσι μετά από τα πρόσκαιρα ευχάριστα μέτρα η αμείλικτη πραγματικότητα θα οδηγήσει σε ακόμη πιο σκληρά μέτρα από τις αναγκαίες αποφάσεις που προτείνει τώρα η κυβέρνηση.

Και κατηγόρησε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ για τα όσα είπε στη ΔΕΘ και τα οποία, όπως δήλωσε αποτελούν ένα «συνονθύλευμα αντιφάσεων».

«Άλλα υποστηρίζουν το πρωί και άλλα το βράδυ, άλλα λέει ο ένας και άλλα λέει ο άλλος. Υπόσχονται προσλήψεις, υπόσχονται παροχές, υπόσχονται αυξήσεις, μοιράζουν υποσχέσεις που κάθε μία κοστίζει δισεκατομμύρια. Δεν λένε τι θα κάνουν με το ασφαλιστικό, δεν λένε πως θα αντιμετωπίσουν τις αδυναμίες του συστήματος», δήλωσε.

Πρόσθεσε δε ότι το τελευταίο διάστημα το ΠΑΣΟΚ επιχείρησε να εγκλωβίσει τη χώρα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. «Εκβίαζαν την ίδια τη χώρα. Απέρριψα τον εκβιασμό τους και ζητώ νωπή εντολή, ζητώ να αποφασίσουν οι πολίτες, να κρίνετε εσείς ποιός μπορεί να αντιμετωπίσει τις έκτακτες καταστάσεις της διεθνούς κρίσης, εσείς επιλέγετε ανάμεσα στην σιγουριά και την αβεβαιότητα εσείς επιλέγετε πρωθυπουργό. Αποφασίστε λοιπόν με το χέρι στην καρδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου