24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Η συνεδρίαση διήρκεσε πάνω από 5 ώρες και ο πρωθυπουργός.....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjo5uU5z3twx16_tXJTSWBGFyxopMhOvJTi4oW5Npo1bZpEP61hLb_ll96ibgRzLBmGP27296gFTbXucCKBRavrFoY2QuirnsJuZLy01PHEPgHQvaC259D0qT83ATdVOg8oO3_Isbvxl4A/s320/papandreou-kali.jpgΟ Γιώργος Παπανδρέου κατά την συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ έστειλε ένα σαφές μήνυμα τόσο στα κομματικά όσο και στα κυβερνητικά στελέχη, πως πρέπει να συνεργάζονται αρμονικά για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Η συνεδρίαση διήρκεσε πάνω από 5 ώρες και ο πρωθυπουργός έδωσε απαντήσεις και στα παράπονα αλλά και την κριτική που δέχτηκαν πολλοί υπουργοί από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στις επιτροπές της Βουλής για τις πρώτες αποφάσεις τους.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως το κόμμα πρέπει να ελέγχει την κυβέρνηση που ασκεί εξουσία αναφέροντας ότι "η κυβέρνηση ασκεί την εξουσία, όμως το ΠΑΣΟΚ οφείλει να εμπνέει, να ελέγχει την κυβέρνηση, να ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, όταν παρεκκλίνει από τις αρχές της και τις δεσμεύσεις της".

Στην μαραθώνια συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου στην οποία ήταν παρόντες οι υπουργοί κ. Ραγκούσης και Παπακωνσταντίνου καθώς και ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής, ορισμένα στελέχη έθεσαν το θέμα των καθυστερήσεων που υπάρχουν στην τοποθέτηση γενικών γραμματέων στα υπουργεία αλλά και περιφερειαρχών.

Ο πρωθυπουργός ήταν κατηγορηματικός και θέλησε από την αρχή να κλείσει το θέμα λέγοντας ότι "και η ΝΔ είχε στελεχώσει τον κρατικό μηχανισμό και είδαμε τι έγινε. Χρειάζεται να βάλουμε τους σωστούς ανθρώπους και αυτή η διαδικασία θέλει χρόνο και πρέπει να την υποστηρίξουμε όλοι".

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της και ζήτησε από τα κομματικά στελέχη να συμβάλουν ώστε να αναβαθμιστεί το κόμμα και να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία.

"Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι και ούτε θα επιτρέψω να γίνει κράτος" απάντησε ο πρωθυπουργός με απόλυτο τρόπο στις φωνές που ακούγονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ότι δεν χρησιμοποιούνται πολλά κομματικά στελέχη στον κρατικό μηχανισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου