24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

.«Χρήματα υπάρχουν». ...ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ

Πριν από τον Καραμανλή είχε ενημερώσει ο Προβόπουλος το ΠαΣοΚ


Στο θέατρο που παραλόγου των εκλογών , το «υπάρχουν λεφτά-υπάρχουν λεφτά» χρησιμοποιήθηκε ως μια πολιτική πλάνη που σημάδευε στο κέντρο της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης παρακάμπτοντας όμως το έλλογο τμήμα της.

Σήμερα φυσικά όλα αποκαλύπτονται. Οι δηλώσεις του κ. Προβόπουλου ότι είχε ενημερώσει τον κ. Παπανδρέου, τον κ. Παπακωνσταντίνου και την κ. Κατσέλη , ένα μήνα πριν την εκλογές (8 Σεπτεμβρίου), αποκαλύπτουν -εν μέρει- το εύρος της πολιτικής απάτης και του εμπαιγμού του ελληνικού λαού (το γιατί «εν μέρει» θα το διαπιστώσουμε στην συνέχεια).

Εκείνο όμως που αποκαλύπτεται -το ίδιο ξεκάθαρα- είναι ότι σε αυτή την πολιτική απάτη συνέργησαν η πλειονότητα των ΜΜΕ της χώρας μας. Την κατάσταση την τραγικοποιεί περισσότερο το γεγονός ότι ακόμα και τώρα που ένα μέρος του προεκλογικού σκηνικού βλέπει το φώς της δημοσιότητας, τα ΜΜΕ προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Έτσι λοιπόν οι διάφοροι γραμμητζήδες και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια έχουν επιδοθεί σ` έναν αγώνα ,για να μας πείσουν ότι «Ξένοι επενδυτές εκμεταλλεύτηκαν την προειδοποίηση του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλου, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθεί η χώρα σε αδυναμία να εξυπηρετήσει το δημόσιο χρέος της, για να κερδοσκοπήσουν».

Παρακάμπτουν βέβαια την δήλωση Προβόπουλου ότι «εγώ δεν μίλησα για χρεοκοπία. Αυτό το έκανε ο κ. Παπανδρέου με δηλώσεις του στο υπουργικό συμβούλιο».
Άρα εάν κάποιος ευθύνεται για την άνοδο των επιτοκίων που δανειζόμαστε (κάποια δις) και για την κερδοσκοπία εις βάρος της χώρας μας, αυτός δεν είναι ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, αλλά ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Γ. Παπανδρέου. Μάλιστα πολλοί λέγαμε τότε ότι ...«πυροβολεί τα πόδια του».

Το ίδιο αποπροσανατολιστικές αναλύσεις ακολουθούν και για την αντίδραση της κυβέρνησης. Προσέξτε το σενάριο των γραμμητζήδων. Βγαίνει-λένε- ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής και βάζει στην…. θέση του τον κ. Προβόπουλο.
Βγαίνει μετά -λένε-ο κ. Παπακωνσταντίνου και το αμβλύνει το πράγμα, το μαλακώνει και το στρογγυλεύει, με το αιτιολογικό ότι δεν του επιτρέπεται από την θέση του να κατηγορήσει τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.

Όμως, πως να τον κατηγορήσει αφού ο κ. Προβόπουλος του είχε παρουσιάσει τα στοιχεία ευθέως -ΠΡΟΣΕΞΤΕ πριν τα παρουσιάσει (2/9) στον τότε πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή - ήδη από το περασμένο καλοκαίρι.

Τότε σε εκείνη την συνάντηση του Αυγούστου ,ο κ. Παπακωνσταντίνου έλαβε ΠΛΗΡΗ γνώση της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας και μάλιστα είχε ζητήσει από τον κ. Προβόπουλο ...μια χάρη: «Να τα πει αυτά και στο…. ΠαΣοΚ».

Είχε τους λόγους του, αφού γνώριζε ότι ο σχεδιασμός του επικοινωνιακού επιτελείου είχε ήδη χαράξει την επικοινωνιακή γραμμή επάνω στο ότι ...«Χρήματα υπάρχουν». Και ως γνωστόν οι σχέσεις Παπακωνσταντίνου –Ραγκούση δεν ήταν και οι καλύτερες.

Το αίτημα πράγματι ...εισακούσθηκε και στις 8 Σεπτεμβρίου ο κ. Προβόπουλος επανέλαβε την ενημέρωση στους κκ. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και την κα Κατσέλη. Επομένως το ΠΑΣΟΚ γνώριζε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας-απόρροια της διεθνούς κρίσης- από το καλοκαίρι.

Άρα αυτά που έλεγε και έταζε προεκλογικά ήταν η μεγαλύτερη πολιτική απάτη τού ελληνικού λαού στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου