ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

Καλες Αναρτησεις....παιδια......

Επειδή όμως την μηχανή δεν την έχουμε μόνο για μια βόλτα και επειδή ποτέ δεν έχουμε όρια ταξιδέψαμε στην Ιταλία και ζησαμε την συναρπαστική εμπειρία βλέποντας από κοντά το Motogp.
Βέβαια καλά τα street χιλιόμετρα αλλά η Μότοπαρέα αποτελείται από μια μεγάλη off- road που σχεδόν μια φορά τον μήνα ξεχύνονται στα υπέροχα βουνά του Πάρνωνα που αξίζει να τα δείτε και εσείς από κοντά.
Στο λεωνιδιο αξίζει να δεις το υπέροχο αρχοντικό (Πύργο του Τσικαλιώτη)
μέσα στο κέντρο του Λεωνιδίου με την ξεχωριστή αρχιτεκτονική του και την πολύχρονη ιστορία που κρύβει. Κάποια άλλα σπίτια Δωρικής διαρρύθμισης που σώζονται μέχρι σήμερα, να περιπλανηθείς στα στενά- υπέροχα δρομακια ..
Αν κουράστηκες μην σκας 4 χιλιόμετρα από το Λεωνίδιο υπάρχει ένα υπέροχο λιμάνι και ένας μικρός οικισμός όπου μπορείς να βρεις ό,τι θέλεις. Να κάνεις μπάνιο ή να περπατήσεις στην ομορφότατη αμμουδερή παραλία που έχει έκταση 3 περίπου χιλιόμετρα, εκεί μπορείς να ηρεμήσεις, να γευτείς νόστιμα και παραδοσιακά φαγητά, να διασκεδάσεις και γενικά να περάσεις όμορφα. Ακόμη δεν πρέπει να ξεχάσουμε να σε ενημερώσουμε για τα Πούλιθρα όπου εκτός από την ξεχωριστά όμορφη παραλία, τη θάλασσα και μυστικές σπηλιές μπορείς να βρεις και να διαλέξεις ανάμεσα σε δεκάδες ενοικιαζόμενα δωμάτια που θα μείνεις.
Διαδρομές- εξορμήσεις
Λεωνίδιο- Ιερά Μονή Ελώνης- Κοσμάς
Φοβερά όμορφη διαδρομή που σίγουρα αξίζει.. Στη μέση της διαδρομής συναντάς το μοναστήρι της Παναγίας της Έλωνας που είναι χτισμένο μέσα στο βράχο.
Λεωνίδιο- Πούλιθρα- Πηγάδι- Φωκιανός
Διαδρομή που καταλήγει σε έναν υπέροχο υδροβιότοπο προστατευόμενο από το πρόγραμμα Natura 2000, σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της περιοχής για κολύμπι, 2 ταβερνάκια για φαγητό με θέα το Μυρτώο Πέλαγος.