ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009

Υεμένη: Εκδίκηση για τις αεροπορικές επιθέσεις ορκίστηκε η αλ ΚάινταΗ πτέρυγα της αλ Κάιντα στην Υεμένη δηλώνει ότι θα εκδικηθεί για τις αεροπορικές επιδρομές που έγιναν στη χώρα.

Η πτέρυγα της αλ Κάιντα στην Υεμένη δήλωσε ότι θα εκδικηθεί για τις επιδρομές που έγιναν αυτό το μήνα κατά της οργάνωσης, που, όπως λέει, εκτελέστηκαν από αμερικανικά αεροσκάφη και προκάλεσαν τον θάνατο περίπου 50 ανδρών, γυναικών και παιδιών, αναφέρει διαδικτυακή ανακοίνωση της οργάνωσης.

Η ανακοίνωση, με ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου, εμφανίστηκε σε ισλαμικές ιστοσελίδες λίγο αφού η Αμερικανίδα υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Τζανέτ Ναπολιτάνο δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον ερευνά αν η αλ Κάιντα συνδέεται με την απόπειρα επίθεσης κατά του αεροσκάφους που εκτελούσε το δρομολόγιο Αμστερνταμ-Ντιτρόιτ από έναν Νιγηριανό.

«Δεν θα αφήσουμε το αίμα μουσουλμάνων γυναικών και παιδιών να χύνεται χωρίς να πάρουμε εκδίκηση», λέει η αλ Κάιντα στην ανακοίνωσή της.