24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Να ανακληθούν οι αποφάσεις για τον Ηλυσιακό...

Aπό το Δ.Σ. του Ηλυσιακού

O βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Κουκοδήμος ως αθλητής του μήκους μας είχε συνηθίσει σε «άκυρα» άλματα. Τώρα ως τομεάρχης Αθλητισμού της Ν.Δ. μας εκπλήσσει με τις «άκυρες» δηλώσεις όπως εμφανίζονται στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 28/01/2010 που υπογράφει.
Ποιος και γιατί ζήτησε από τον κ. Κουκοδήμο να λάβει θέση για το θέμα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει λάμψει δια της απουσίας του;
Από πού αντλεί ο κ. Κουκοδήμος το δικαίωμα να ...

συνδέσει το κόμμα του με τις παράτυπες ή και παράνομες ενέργειες στελεχών του;
Που είδε την «ελεύθερη βούληση των δυο μερών» αγνοώντας την με 14/9/09 Γ.Σ. των προνομιούχων μετόχων της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ;
Υπενθυμίζουμε ότι στις 16/02/2010 συζητούνται οι προσφυγές μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ανάκληση των αποφάσεων, καθώς και την παραπομπή από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου της μήνυσής μας κατά του πρώην Υφυπουργού Γιώργου Βλάχου στην Βουλή.
Παρατηρούμε και οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το σχόλιo του «περί θορύβου που στερείται ουσιαστικής βάσης» παραπέμπει στο από 22/1/10 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.
Από τα παραπάνω συμπεραίνεται ότι εκτός από «άκυρος» ο κ. Κουκοδήμος εμφανίζεται άσχετος, ανεπαρκής και επικίνδυνος και στερείται βασικών γνώσεων για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Τέλος, ελπίζουμε κάποιος να ενημερώσει τον κ. Κουκοδήμο τα όσα περί διαφάνειας επικαλείται (και ορθά) ο νέος αρχηγός του κόμματος του, κύριος Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου