24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Οι Αγαμοι Θύται στο πλευρό της 5χρονης Ιωάννας

οι Αγαμοι Θύται που πραγματοποίησαν χθες συναυλία ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

Στο πλευρό της πεντάχρονης Ιωάννας, που φέρει εγκαύματα σε όλο της το σώμα ύστερα από πυρκαγιά, στάθηκαν οι Αγαμοι Θύται που πραγματοποίησαν χθες συναυλία, στο πλαίσιο του μαραθωνίου αγάπης για την αποθεραπεία της μικρής. Η συναυλία στην οποία συμμετείχε αφιλοκερδώς το γκρουπ έγινε χθες στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου Πιερίας στις 7.00 το απόγευμα και η είσοδος ήταν 15 ευρώ. Σκοπός ήταν τα συγκεντρωθέντα χρήματα να δοθούν στην οικογένεια της πεντάχρονης, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος των επεμβάσεων στις οποίες πρέπει να υποβληθεί.

Η περίπτωση της μικρής Ιωάννας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν στις 14 Νοεμβρίου του 2008 είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το κορμάκι, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σπίτι του παππού της Γιώργου Γκορίδη, ο οποίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Η μικρή Ιωάννα νοσηλεύθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και για πολλούς μήνες σε νοσοκομείο του εξωτερικού. Συγκινημένοι από την περιπέτεια της υγείας της, εκκλησίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα καθώς και απλοί πολίτες είχαν προσφέρει ό,τι μπορούσαν για να συγκεντρώσουν κάποια χρήματα προκειμένου να καλυφτεί το μεγάλο κόστος της νοσηλείας της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου