24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ελεύθερη πτώση 7% στο Χρηματιστήριο με ξεπούλημα στις τράπεζες


Αναταραχή στην αγορά

Ελεύθερη πτώση σημειώνει την Τρίτη στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές εξακολουθούν να ανησυχούν για τις βραχυπρόθεσμες, τουλάχιστον, προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, ενώ το spread στα ομόλογα εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη.

Στις 16:25 ο γενικός δείκτης υποχωρούσε κατά 7,24% στις 1.674,26 μονάδες (νεδοσυνεδριακό χαμηλό 1.671 μονάδες) και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 241 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση 8,52%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 7,94% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης καταγράφει απώλειες 7,60%.

Ο τραπεζικός κλάδος σημειώνει πτώση 11,22%.

Από τις μετοχές που διακινούνται, 9 σημειώνουν άνοδο, 204 πτώση και 21 παραμένουν σταθερές.

Η αγορά έχει επικεντρωμένη την προσοχή της στις διαβουλεύσεις για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ, ενώ στην αγορά ομολόγων τα επιτόκια σημειώνουν το ένα μετά το άλλο αρνητικά ρεκόρ.

Παράλληλα, εντείνονται τα σενάρια για πιθανή αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις. Εκπρόσωπος των Χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ είπε ότι θα θέσουν αυτό θέμα στις συναντήσεις που θα έχουν την Τετάρτη στο Βερολίνο με τους κ.κ. Τρισέ και Στρος-Καν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου