24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Τέλος τα παραμύθια ... Ντουγρού για ΔΝΤ

456 !!! σήμερα το "μαλλί"

Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει από καιρό, και η κυβέρνηση στην προσπάθεια να σώσει τις Ελληνικές τράπεζες, που κρατούν ένα μεγάλο ποσοστό του δημοσίου χρέους σε ομόλογα προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο με ευχολόγια.

Το κλιμάκιο του ΔΝΤ που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα βάζει τους δικούς του όρους στο τραπέζι...




Σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές η Ελλάδα έχει ήδη πτωχεύσει απο καιρό και το μόνο πλέον που προσπαθούν να περάσουν στον Ελληνικό λαό είναι πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα είναι η μοναδική λύση !!!

Σήμερα 08/04/2010 και ενώ το κλιμάκιο του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου βρίσκεται στην Αθήνα , τα spreads έσπασαν ξανά το φράγμα των ρεκόρ φθάνοντας στις 456 μονάδες βάσης !!!

Γεγονός που καθιστά τη χώρα σε καθεστώς δανεισμού σε υψηλότερα επιτόκια ακόμη και απο το Ντουμπάι που έχει ήδη πτωχεύσει !!!

Τα Ελληνικά ομόλογα έχουν μετατραπεί σε άκρως επικίνδυνα "χαρτιά" τα οποία πλέον πρέπει να αποδίδουν επιτόκιο (σύμφωνα με τα spreads) τουλάχιστον 7%!!!

Την ώρα που η Βραζιλία το Μεξικό η Πολωνία και η Ουγγαρία μπορούν να δανείζονται σήμερα με επιτόκιο που δεν υπερβαίνουν το 4,08%

Βρισκόμαστε δηλαδή μια θέση πάνω από το Ιράκ!

Η απώλειες του Ελληνικού χρηματιστηρίου αγγίζουν αυτήν την ώρα το 5% !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου