24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Καμία γενιά δεν έχει δικαίωμα να χρεώσει τις επόμενες γενιές.

Το αφεντικό φαλήρισε


Γράφει ο Chris S.

Το ελλαδικό κρατίδιο είναι σαφώς χρεοκοπημένο. Λαμβάνει δάνεια, χρόνια τώρα, που χωρίς αυτά είναι αδύνατον να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες περί σωτηρίας λοιπόν.

Εντος των τειχών ζητούμε να βρούμε λύση από ποιόν; Από το πολιτικό σύστημα που έχει αποτύχει κραυγαλέα και δημιούργησε αυτό το τρομακτικό χάος; Το πολιτικό σύστημα(εδώ και 35 χρόνια) είναι ανατριχιαστικά ανίκανο και δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε καμιά ανάγκη του λαϊκού σώματος. Έχω τη γνώμη ότι είναι πιο επικίνδυνο για τους κάτοικους αυτού του κρατιδίου, από την Τουρκία και όλους τους δήθεν έξωθεν κινδύνους μαζί.

Πάλι μιλάμε για νέα δάνεια. Δηλαδή μεθοδεύουμε τη ακούσια χρέωση γενεών που ούτε καν θα.....
.

αντικρίσουμε. Καμία γενιά δεν έχει δικαίωμα να χρεώσει τις επόμενες γενιές. Αντίθετα έχει υποχρέωση να είναι σοφή και να βρίσκει λύσεις.

Μαζί με όλα ,τυχαίνει αυτή η παρηκμασμένη καρικατούρα που επιθυμεί να αποκαλείται κράτος να έχει και ψηφοφόρους. Το πιθανότερο είναι ότι το πολύ σε ένα χρόνο θα οδηγηθούμε σε εκλογές. Εχω την παιδαριώδη απορία, ποιος από τους ’’ ψηφοφόρους’’ με τις βασικές νοητικές λειτουργίες (κρίση & συλλογισμό, ας μην επεκταθούμε παραπέρα) σε ισχύ θα επιλέξει κάποια από τις γνωστές κομματικές συντεχνίες – μαφίες συμφερόντων. Με λίγα λόγια τι ποσοστά θα πάρουν τα φερόμενα ως πολιτικά κόμματα(προτιμώ το ’’πολιτικά κώμματα’’). Αν και όπως έχω ξαναπεί εδώ, σε καθεστώτα τυπικής ολιγαρχίας όπως το δικό μας, η εκλογή δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία.

Θα με ρωτούσε κάποιος , ’’καλά εσύ τι έχεις να προτείνεις δηλαδή ;’’

Θα του απαντούσα, να πάψει να ελπίζει και να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που ζεί. Οσο τρέφουμε φρούδες ελπίδες στους εκάστοτε επαγγελματίες της επανεκλογής, θα σερνόμαστε διαρκώς στην παρακμιακή γλίτσα που μας έχει πνίξει. Η τραγωδία που ζούμε είναι η αρχή του ιστορικού μας τέλους. Οσο ελπίζουμε.

Βy Chris S.
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου