24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Κυριακή, 23 Μαΐου 2010 ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ






ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Επιστολή με την οποία ζητά την αντικατάσαση του συνόλου των εφορευτικών επιτροπών στην διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου της ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ έστειλε στον Αντώνη Σαμαρά και ο δέυτερος υποψήφιος Ζαχάρης Καλλέργης .

Αυτή η επιστολή έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ο κ. Καλλέργης είναι προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά ....αλλά δεν στηρίζεται απο τους μηχανισμούς της ρηγίλλης και των τοπικών παραγόντων .

Ενδιαφέρον θα έχει η στάση που θα κρατήσει τώρα η κεντρική διοίκηση ....αλλά και ο έταιρος υποψήφιος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο εκλεκτός του Αντωνη Σαμαρά ...αλλα και ενώς εκ των δύο βουλευτών της Ν.Δ στο Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ ΚΑΛΛΕΡΓΗ


Ηράκλειο, 22 Μαΐου 2010

Προς: κ. Αντώνη Σαμαρά, Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας

Κοιν.: κ. Μανώλη Αγγελάκα, Γραμματέα Οργανωτικού ΝΔ

ΘΕΜΑ: Αντικατάσταση Εφορευτικών Επιτροπών


Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,



Με αφορμή τα γεγονότα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας τόσο με τις υποψηφιότητες των μελών των Τοπικών Οργανώσεων όσο και με την εξαφάνιση εγγράφων και καταλόγων των υποψηφιοτήτων αλλά και με τις διαδικασίες που έχουν τηρηθεί. Παρακαλώ για την διασφάλιση της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών αλλά και του αδιάβλητου εκλογικού αποτελέσματος, όπως μεριμνήσετε προκειμένου να αντικατασταθούν οι εφορευτικές επιτροπές και τοποθετηθούν σε αυτές ένας αντιπρόσωπος από κάθε υποψήφιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου