24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Στο λιμάνι του Αγιοκάμπου Λάρισας οδηγήθηκε ιστιοφόρο με 23 λαθρομετανάστες


Στον Αγιόκαμπο Λάρισας ιστιοφόρο με 23 λαθρομετανάστες..

Στο λιμάνι του Αγιοκάμπου Λάρισας οδηγήθηκε ιστιοφόρο με 23 λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές, τη Σομαλία και το Αφγανιστάν που εντοπίστηκε το βράδυ, στη... θαλάσσια περιοχή Κουτσουμπού, στο ύψος του Βένετου του ανατολικού Πηλίου, από σκάφος του λιμενικού.

Το σκάφος, με σημαία Αυστρίας και δύο δουλεμπόρους Ουκρανικής υπηκοότητας παρότι....... εντοπίστηκε στη Μαγνησία, οδηγήθηκε στο λιμάνι του Αγιοκάμπου, λόγω των δυνατοτήτων ελλιμενισμού που προσφέρει.

Μεταξύ των 23 επιβατών του ιστιοφόρου περιλαμβάνονταν και τρία ανήλικα παιδιά.

Όπως έγινε γνωστό, οι οικονομικοί μετανάστες είχαν παραληφθεί από τους δουλεμπόρους, από την τουρκική περιοχή «Ερντέκ».

Το σκάφος μήκους 10 μέτρων με την ονομασία «VIGRI», εντοπίστηκε από περιπολικό του λιμενικού, που το οδήγησε στον Αγιόκαμπο. Εκεί όμως, ανέκυψε ζήτημα με την εξεύρεση κατάλληλου χώρου για την διαβίωση των 23 ανθρώπων και βέβαια των τριών παιδιών.

Ετσι άρχισε σειρά διαβουλεύσεων μεταξύ των αρχών και ζητήθηκε και η βοήθεια της αστυνομίας, ώστε να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι. Τελικά οι λαθρομετανάστες οδηγήθηκαν στο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στον Βόλο.

Διαβάστε περισσότερα: http://greece-salonika.blogspot.com/2010/05/23_28.html#ixzz0pCq0WBfT


Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το Διαβάστε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου