24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ασφάλιστρα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που θα φτάσουν το 9% και το 46% αντίστοιχα, προχωρούν από τον Ιούνιο.....


Σε νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που θα φτάσουν το 9% και το 46% αντίστοιχα, προχωρούν από τον Ιούνιο οι ασφαλιστικές εταιρείες, κάνοντας σε πολλές περιπτώσεις το κόστος συντήρησης των οχημάτων απαγορευτικό για τους ιδιοκτήτες τους, που θεωρούν την κατοχή ενός Ι.Χ ή μίας μοτοσικλέτας είδος πολυτελείας.

Οι ανατιμήσεις που έρχονται λειτουργούν πολλαπλασιαστικά στα ....

... αυξημένα ασφάλιστρα που καταβάλλουν οι κάτοχοι οχημάτων από τις αρχές του 2009 χρονιά κατά την οποία κάποιες εταιρείες αύξησαν τα τιμολόγιά τους έως και 25%.Πάντως, εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο βάσει του οποίου οι ιδιοκτήτες οχημάτων για να τα ασφαλίσουν θα πρέπει να προσκομίζουν το δελτίο Τεχνικού Ελέγχου από το ΚΤΕΟ, ενώ και για να περάσουν από τεχνικό έλεγχο θα πρέπει να προσκομίζουν το ασφαλιστήριο του οχήματός τους. Έτσι δεν θα κυκλοφορούν ανασφάλιστα και επικίνδυνα οχήματα στους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου