24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας κύριε Σαμαρά όταν μας λέτε κάθε φορά πως θα τα ...καταργήσετε όλα, όταν (;) γίνετε πρωθυπουργός.!

"Κόλλησε" η ...βελόνα σας κύριε Σαμαρά;



Ως τότε όμως κύριε Σαμαρά, οφείλετε να κάνετε σοβαρή αντιπολίτευση.Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που ψηφίζονται εκτρωματικά νομοσχέδια από την ... "κυβέρνηση" του Pasok με πρωθυπουργό τον mr. Papandreou, εσείς να ανταπαντάτε ότι θα τα καταργήσετε όλα, όταν ...γίνετε Πρωθυπουργός.!
Συγνώμη κύριε Σαμαρά, αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, ούτε και βεβαίως υπεύθυνη στάση αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Προ ημερών, η νομίμως εκλεγείσα εκ του Ελληνικού λαού κυβέρνηση του Pasok,.... τη βοηθεία των ανθελληνικών σταλινικών απο-κομμάτων, ψήφισε το υπέρ των λαθρομεταναστών νομοσχέδιο - έκτρωμα, κι' εσείς μας ...καθησυχάσατε λέγοντας πως θα το καταργήσετε, όταν θα ...έρθετε στην εξουσία.!
Όταν...
Στην χθεσινή σας ομιλία στη βουλή κύριε Σαμαρά, αφού ασκήσατε αυστηρή κριτική στην "κυβέρνηση" για το απαράδεκτο κομματικό σχέδιο "Καλλικράτης", όπως το χαρακτηρίσατε, "δεσμευθήκατε" για άλλη μια φορά ότι θα ...καταργήσετε ή θα αντικαταστήσετε το συγκεκριμένο σχέδιο, όταν η Νέα Δημοκρατία έλθει στην εξουσία.
Όταν...
Ε, όχι κύριε Σαμαρά. Καθημερινά έρχονται τα πάνω κάτω, κι' εσείς μας λέτε ...εάν και ...εφόσον.!
Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας κύριε Σαμαρά όταν μας λέτε κάθε φορά πως θα τα ...καταργήσετε όλα, όταν (;) γίνετε πρωθυπουργός.!
Και ποιός σας είπε ότι είναι βέβαιο πως θα γίνετε πρωθυπουργός, ιδίως κάτω από πολιτικές συνθήκες που σύντομα θα διαμορφωθούν με την επικείμενη δημιουργία νέου πολιτικού σχήματος από την εχθρό σας (καλά το λέω) Κυρία Μπακογιάννη;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου