24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Τις δυνάμεις του στρατού κάλεσε ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ,

Τις δυνάμεις του στρατού κάλεσε ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ,προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες εστίες φωτιάς που πλήττουν την περιοχή Βορονέζ, και προσκάλεσαν το θάνατο 5 ανθρώπων.


Πάνω από 170 σπίτια της περιοχής έχουν καταστραφεί ολοσχερώς ενώ χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους.

Παράλληλα, στην περιοχή Νίζνι, πάνω από 500 σπίτια τυλίχθηκαν στις φλόγες και από το μεσημέρι οι κάτοικοι εκκενώνουν τα σπίτια τους. Στην ίδια τη Μόσχα, στάχτη έχουν γίνει 44 σπίτια.

Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλάντιμιρ Πούτιν μετέβη στο Βορονέζ όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό Εκτάκτων Αναγκών Σεργκέι Σόιγκου και ανακοίνωσε αποζημίωση ύψους 6.500 ευρώ σε αυτούς που έχουν χάσει τα σπίτια τους.

Συν τοις άλλοις, η Ρωσία βίωσε τις υψηλότερες θερμοκρασίες στην ιστορία της, όπου την Πέμπτη ο υδράργυρος άγγιξε τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Ο ζεστός και ξηρός καιρός πιστεύεται ότι έχει φουντώσει τις πυρκαγιές, καθώς το έδαφος έχει στεγνώσει και οι φλόγες εξαπλώνονται γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου