24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Μαζί τους θα πεινάσουν και οι αγρότες που καλλιεργούν ηλίανθο και ελαιοκράμβη.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ........ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΠΛΑΦΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΣΒΙΒΕ: Ούτε σταγόνα βιοντίζελ στην ελληνική αγορά


Μας τρέλαναν με τις εξαγγελίες για πράσινη ανάπτυξη και πήγε ο λαουτζίκος και τους ψήφισε. Τώρα μετράει τα ευράκια του για να δει αν βγαίνουν για σουβλάκι. Μεγάλες επενδύσεις που θα δημιουργούσαν «μια εύρωστη οικονομία με σεβασμό στο περιβάλλον» δεν έχει. Μπορεί να .....

εμφανιστεί πάλι κανένας χαλίφης από το Κατάρ που να τάζει επενδύσεις και να κάνουν πάρτυ τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για να μας ρίξουν κι άλλη στάχτη στα μάτια.
Επί της ουσίας είμαστε από τις πιο μολυσμένες χώρες της Ευρώπης με τις καταγγελίες να κάνουν ουρά στο περίφημο Πράσινο Υπουργείο. Το τελευταίο νέο είναι ότι δεν υπάρχει σταγόνα βιοκαύσιμα πια και οι εταιρίες που τα παράγουν διέκοψαν την παραγωγή. Τους βλέπω και αυτούς για λουκέτο. Μαζί τους θα πεινάσουν και οι αγρότες που καλλιεργούν ηλίανθο και ελαιοκράμβη.

Εδώ μπαίνει η ταφόπλακα στα σχέδια πράσινης ανάπτυξης γιατί όχι μόνο δεν ανοίγουν καινούργιες εταιρίες αλλά κλείνουν και όσες υπήρχαν. Η κυρία Μπιρμπιλή θα συνεχίσει βέβαια να πηγαίνει στο υπουργείο με την φορμίτσα της για να δείχνει εναλλακτική και ο πράσινος πρωθυπουργός θα βγάζει λόγους για το πράσινο όραμα του. Η πραγματικότητα όμως είναι κατάμαυρη.

http://www.agronews.gr
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου