24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Οι φορτηγατζήδες εδώ απεργούν, στο Λονδίνο πουλάνε το Ritz!

Προς πώληση το ξενοδοχείο Ritz



Μπορεί οι οδηγοί φορτηγών και βυτιοφόρων στην Ελλάδα, με την απεργία τους να έχουν καταφέρει να παραλύσουν όλη τη χώρα, την ίδια στιγμή όμως ένας άγγλος συνάδελφος τους μηχανεύτηκε κάτι διαφορετικό για να βγάλει τα προς το ζην. Ο Άντονι Λι, 49χρονος άνεργος οδηγός φορτηγού, προσπάθησε ούτε λίγο ούτε πολύ να πουλήσει το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Ritz, το οποίο φυσικά δεν του ανήκε ποτέ!

Ο κ Λι κατάφερε να πείσει τόσο τον υποψήφιο αγοραστή όσο και τον μεσίτη ότι είναι εκπρόσωπος των ιδιοκτητών και ότι οι ιδιοκτήτες ήθελαν να τηρηθεί άκρα μυστικότητα για την αγοραπωλησία. Για το συγκεκριμένο μάλιστα ξενοδοχείο ζήτησε 250 εκατομμύρια βρετανικές λίρες. Ο δικαστής χαρακτήρισε την απάτη "εξωφρενική". Ο πωλητής μπορεί να μπήκε στη φυλακή και να μην πήρε και τα χρήματα που ζητούσε, αλλά κατάφερε να πάρει ένα εκατομμύριο ως προκαταβολή, τα οποία φυσικά, δεν επεστράφησαν ποτέ στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου