24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Το δημοτικό διαμέρισμα της Κονταριώτισσας Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

 


Δημοτική παράταξη «ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ»

Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος
Γραφείο Tύπου και Eπικοινωνίας
Λιτόχωρο, 30 Αυγούστου 2010

Το δημοτικό διαμέρισμα της Κονταριώτισσας επισκέφθηκε την Κυριακή 29 Αυγούστου ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Δίου- Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος στα πλαίσια της δεύτερης φάσης των συναντήσεων του, σε τοπικό επίπεδο.
Η συνάντηση εξελίχθηκε σε φιλικό κλίμα, με τους κατοίκους της Κονταριώτισσας να εκφράζουν τις προτιμήσεις τους , στα πρόσωπα πιθανόν υποψηφίων. Ένα από τα θέματα που απασχόλησε την συνάντηση ήταν το θέμα της αγροτικής ανάπτυξης και την εικόνα που θα παρουσιάζει ύστερα και από την εφαρμογή του Καλλικράτη. Η αγροτική ανάπτυξη μαζί με την τουριστική αποτελούν δύο από τους κύριους αναπτυξιακούς μοχλούς για το Δήμο Δίου – Ολύμπου. Οι κάτοικοι του χωρίου... εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους, τις ανησυχίες τους καταθέτοντας παράλληλα και τις δικές τους προτάσεις.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΔΙΑΜ.Τ.Ο Κονταριώτισσας Ηλίας Κουλιανόπουλος, τα μέλη Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Χρίστος Γεωργουλής, Χρίστος Γκιμπής, Βασίλης Τρικαλόπουλος, καθώς επίσης και αρκετοί κάτοικοι του χωριού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου