Απίστευτης πολιτικής στρατηγικής η νόμιμη (άρα και ηθική για να μην ξεχνιόμαστε ) επαναφορά του τζόγου από την κυβέρνηση. Φρουτάκια παντού.
Θα είναι κι αυτή στα πλαίσια της πολιτιστικής ανάπτυξης η οποία με την απαγόρευση του καπνίσματος έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμη μια φορά
το πως η δημοκρατία μας στηρίζεται στη φαντασιόπληκτη πεποίθηση -αυταπάτη- ότι η λαϊκή πλειοψηφία έχει πάντα δίκιο. Δυστυχώς γνωρίσαμε πολλές φορές ως τώρα πως η πλειοψηφία έχει πολύ συχνά άδικο και λάθος. Στη δημοκρατία δεν υπάρχει μηχανισμός διόρθωσης για το άδικο της πλειοψηφίας... Όπως δεν υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός για τίποτα δυστυχώς. Τέλειο το σχέδιο του ΓΑΠ και του υπαρκτού του μαρξιστικού σοσιαλισμού. Καζίνα στην Ελλάδα. Οίκοι ανοχής στην Κούβα. Άβυσσος η ψυχή των μαρξιστών. Ο Παπανδρέου νοσταλγός του Μπατίστα και ο Κάστρο κρυφός εραστής της Τρούμπας. Αυτό ήταν το σχέδιο εξαρχής. Καζίνο σε κάθε πόλη και φρουτάκια σε κάθε γειτονιά. Και όλοι αυτοί οι ακριβοπληρωμένοι μυστικοσύμβουλοι; Στάχτη στα μάτια του κοσμάκη ήταν. Ενας ήταν ο Σύμβουλος. Ο Τζον Τάραμας.

Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης