24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Πάμε με όποιον ναναι, αρκεί να μην λέγεται Παπανδρέου....


O Σαμαράς φέρνει τον Βενιζέλο!
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή του κι αυτή τη φορά το ΠΑΣΟΚ- παλαιό και νέο- δεν θα έχει λόγους να του αντισταθεί.
Η δήλωσή του- «την επετηρίδα στην πολιτική την καθορίζει ο λαός. Δεν περιμένει κανείς μας να τοποθετηθεί με βάση νόμους και αποφάσεις-με την οποία σημάδευε το δίδυμο των  Γιώργου και Γιάννη (Πάριου), είναι μια ατόφια εκδήλωση οργής του...
παλιού καλού Βαγγέλη, ο οποίος μας έχει λείψει είναι αλήθεια.
Όπως όλα δείχνουν η σημερινή (χαμένη στη μετάφραση των αρμοδιοτήτων) κυβέρνηση θα μπορούσε να τη βγάλει καθαρή εάν ο Χάρης Παμπούκης έπειθε τους επενδυτές του Άμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι μαζί, να μας πνίξουν στα πετροδόλλαρα με την ανοχή των βιτσιόζων γερόντων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριεθνούς.
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γίνουν επενδύσεις -αστραπή σε μια διεφθαρμένη χώρα, στην οποία εξακολουθούν να κυβερνούν οι εγχώριοι νταβατζήδες, ρίχνοντας πόρτα σε όποιον ξένο θελήσει να επενδύσει εάν οι δικοί μας Κορλεόνε δεν μπουν στο κόλπο;
Ελάχιστες!
Όσες και να γλιτώσουν τα σαπάκια -με λίγες εξαιρέσεις-τράπεζες μας τη χρεοκοπία.
Σ αυτό το σκηνικό, η σημερινή κυβέρνηση δεν θ αργήσει να γίνει ο σάκος του μποξ για τους πολίτες.
Η επιλογή του Σαμαρά να παίξει κόντρα στο Μνημόνιο-παρότι κι ο Αντωνάκης υπήρξε θαμών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ-αρχίζει ν αποδίδει καρπούς όπως ήταν αναμενόμενο.
Ο Παπανδρέου, απο ένστικτο κυρίως, επιχειρεί ν απεμπλακεί απο την εγχώρια πολιτική ατζέντα και την καθημερινότητα της διακυβέρνησης της χώρας.
Τρέμει στην ιδέα ότι θα καταντήσει κυνηγημένος σαν τον Καραμανλή-πιθανόν ν αναζητήσουν οι δυό τους καταφύγιο σε κάποια σύγχρονη Σπιναλόγκα.
Μόνο εάν οι εθνικές εκλογές γίνουν εντός του 2010 έχει το ΠΑΣΟΚ κάποιες πιθανότητες να τις κερδίσει.
Απο το 2011 και μετά το περιμένει ένα εκλογικό στραπάτσο.
Σ αυτή τη περίπτωση η παραίτηση για τον Παπανδρέου θα είναι μονόδρομος.
Ο Σαμαράς θα είναι πρωθυπουργός και η Ιπποκράτους θ αναζητεί το αντίπαλο δέος.
Ο Βενιζέλος θα δηλώσει παρόν και τότε ο Ραγκούσης θα έχει να αποτινάξει από πάνω του τη πλήρη ταύτισή του με τον Γιώργο. Εκτός αν ο Γιάννης επιλέξει την μοναξιά της Πάρου και περιμένει με τη σειρά του το τέλος της πρωθυπουργίας του Βαγγέλη Βενιζέλου- σε 3 το πολύ 4 χρόνια από σήμερα.
Τόσο γρήγορα θα καίγονται οι πρωθυπουργοί στη χώρα του Μνημονίου...
(από kourdistoportocali)

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/9/10, 3:01 μ.μ.

    Βαγγέλη...

    μόνο μη μας το κάνεις και συ
    σαν τον άλλο πονηρό πολιτικό της Ελλάδας.

    Μερικοί λοιπόν-λοιπόν
    όταν βρουν Υπουργική Καρέκλα στρογγυλοκάθονται κι όταν χάσουν την καρέκλα
    θυμούνται τις ¨ρήξεις¨ και την ¨επανάσταση¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή