24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ξεκινά αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010 η έναρξη της διάθεσης του Πετρελαίου Θέρμανσης.

Το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας έχει ήδη συστήσει εκπαιδευμένα μικτά κλιμάκια ελέγχου, αποτελούμενα από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Ελέγχων και της Διεύθυνσης Μετρολογίας, ώστε να ελέγξουν τις τιμές πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης, την ορθή παράδοση των
...
διακινούμενων ποσοτήτων καθώς και έλεγχο των μετρικών οργάνων και παραστατικών διακίνησης των βυτιοφόρων.

Παράλληλα έχει σταλεί από το Υπουργείο, επιστολή προς τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις να προχωρήσουν σε αντίστοιχους ελέγχους και έχει οργανωθεί διαδικασία συντονισμού και παρακολούθησης των ελέγχων αυτών.


O Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Ντίνος Ρόβλιας επισημαίνει ότι: «Στόχος του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης είναι, αφενός να διενεργηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι έλεγχοι και αφετέρου να προστατευθεί το καταναλωτικό κοινό από επίδοξους παραβάτες του νόμου. Το Υπουργείο Ανάπτυξης δεσμεύεται ότι θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική με εκείνη που ακολουθεί παγίως σε όλες τις περιπτώσεις, όσον αφορά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων».

Με τα έως τώρα στοιχεία του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και μετά τη δέσμευση που έδωσαν οι έμποροι υγρών καυσίμων, η τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης, θα κυμαίνεται στα 0,67 ευρώ/λίτρο.

Το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, συνιστά στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την παραλαβή πετρελαίου θέρμανσης, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα εξαπάτησής τους.



 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου