24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

60% λιγότερες δαπάνες για τον Ελληνικό Στρατό ανακοίνωσε ο Βενιζέλος


Ο συγχρονισμός και μόνο της παραπάνω είδησης είναι λυπηρός. Ημέρα μνήμης και τιμής για την ένδοξη ιστορία του Ελληνικού Στρατού επέλεξε ο ΥΠ.ΕΘ.Α. για να αναγγείλει δραστική μείωση των δαπανών για την εθνική μας άμυνα. Πιο συγκεκριμένα, από τα 25δις ευρώ που κοστίζει σήμερα ο Στρατός Ξηράς, το κόστος του πρόκειται να πέσει στα 10 δις.
Έτσι θεωρούν πως θα κλείσουν την μαύρη τρύπα ...της Οικονομίας μας; Όχι βέβαια. Απλά, σε μία περίοδο απόλυτης απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών από τον Λαό, σε μία περίοδο που μόνο ο Στρατός και η Εκκλησία –ως θεσμοί- παραμένουν κραταιοί στην συνείδηση των Ελλήνων, οι φαύλοι εκπρόσωποι του κατεστημένου φέρνουν στην επιφάνεια τα συμπλέγματά τους προς την Στρατιωτική Ιδέα.
Θα ανταπαντούσε κανείς καλοπροαίρετα πως «έτσι όπως κατάντησαν τον Στρατό, καλύτερα να μην τον πληρώνουμε». Πράγματι, τα σύνορά μας στον Έβρο έχουν γίνει σουρωτήρι, όχι από εχθρικές στρατιωτικές μονάδες, αλλά από ξυπόλητους αφγανούς και ιρακινούς. Για το γεγονός αυτό όμως δεν ευθύνεται ο Στρατός ως θεσμός, αλλά οι κυβερνητικές αποφάσεις. Θα αρκούσε ένα και μόνο Τάγμα Πεζικού για να φρουρήσει τις διαβάσεις του Έβρου όπου ανθεί το δουλεμπόριο, αν υπήρχε αληθινά εθνική κυβέρνηση εις τας Αθήνας. Αντ’ αυτού, η πράγματι υπερσύγχρονη ελληνική πολεμική μηχανή διαρκώς υποβαθμίζεται (διαθέτουμε τα καλύτερα άρματα μάχης διεθνώς – Leopard 2 – χωρίς να έχουμε προμηθευτεί βλήματα για τον εξοπλισμό τους).
Στόχος του πολιτικού μας συστήματος και του μνημονίου είναι ο διαρκής εκφυλισμός της Εθνικής μας Άμυνας, με σκοπό την απώλεια της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και τη μετατροπή της χώρας μας σε δορυφόρο της Τουρκίας. Έχει όμως και μία ακόμη πτυχή η απαξίωση του Στρατεύματος. Στην Ελλάδα του 2010, η μοναδική πραγματικά ανιδιοτελής προσφορά του Νέου προς την Πατρίδα είναι η στρατιωτική θητεία. Η κατάργηση μονάδων, η επιλεκτική μεταχείριση, το κυνήγι του «βύσματος και της λούφας» αποτελούν πλέον θεσμούς στην ελληνική πραγματικότητα. Σκοπός πρώτιστος του Συστήματος είναι η ισοπέδωση της νεολαίας, η απώλεια της επαφής με «τα όπλα τα ιερά», η άμβλυνση του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων. Απαιτείται καθημερινή αντίσταση, αγώνας διαρκής και οργανωμένος, πίστη σε αξίες και ιδανικά, για να εμποδίσουμε το σχέδιο αυτό να περάσει.
ΧΑgr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου