24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Γεννήθηκαν δίδυμα με διαφορετικό χρώμα



Η Shirley Wales είναι μία ευτυχισμένη και τυχερή νέα μητέρα. Κι αυτό, αφενός γιατί απέκτησε πρόσφατα δίδυμα και αφετέρου γιατί δε θα δυσκολεύεται καθόλου να τα ξεχωρίσει.....
όχι μόνο γιατί το ένα είναι αγοράκι και το άλλο κοριτσάκι, αλλά και επειδή το ένα είναι λευκό και το άλλο λίγο πιο "έγχρωμο".
Ο Leo και η Hope ήρθαν στον κόσμο... με καισαρική και με διαφορά ενός λεπτού το ένα από το άλλο.

Όταν η μαία ξεγέννησε τη μητέρα τους, ξαφνιάστηκε, αφού είδε τη μεν μικρούλα να έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα, γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμα μαλλιά, όπως ο μπαμπάς της, το δε μικρούλη να έχει σκουρόχρωμο δέρμα, αλλά και σκούρα μαλλιά και μάτια, όπως η μαμά του.
Η 21χρονη Wales είπε πως γνώριζε ότι κυοφορεί δίδυμα, καθώς και ότι το ένα ήταν...
αγοράκι και το άλλο κοριτσάκι, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι θα είχαν τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ τους.
“Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, αστειευόμουν λέγοντας σε όλους : 'Φαντάζεστε να είναι το ένα λευκό και το άλλο μαύρο;' Μάλιστα έλεγα ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα τα έβγαζα Ebony και Ivory.

Ωστόσο, όταν γεννήθηκαν, συνειδητοποίησα ότι θα ήταν βάναυσο να το κάνω στ'αλήθεια”.
“Στην αρχή δε φαίνονταν και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, μιας και τα δύο είχαν ίκτερο, αλλά αμέσως κατάλαβα πως η Hope θα διατηρούσε το λευκό χρώμα στο δέρμα της, ενώ του Leο θα έτεινε να σκουραίνει”, είπε η νεαρή μητέρα.


Read more: http://www.enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου