24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Οι άνθρωποι έχουμε την τάση να θεωρούμε το προσωπικό μας δράμα ως το χειρότερο του κόσμου. Το ότι μας άφησε ο γκόμενος σημαίνει το τέλος του κόσμου. Δεν είναι. Η χυλόπιτα δεν είναι το τέλος του κόσμου».

 
Η Κατερίνα Λέχου μιλάει στο περιοδικό «Εγώ Weekly» για τον ρόλο της στη σειρά «Νησί» στην οποία πρωταγωνιστεί, έχοντας σπάσει κάθε ρεκόρ σε νούμερα τηλεθέασης. Η προσέγγισή της στην ηρωίδα που ενσαρκώνει ......
έγινε αισθαντικά. «Αυτή η γυναίκα πήγε εκεί για να πεθάνει, αλλά επιλέγει να ζήσει όση ζωή της απομένει με γενναιότητα. Περνάω την περίοδο του πένθους. Νομίζω ότι κάποιος έχει πεθάνει. Το βιώνω λίγο τραυματικά».
Η Κατερίνα απαντά με απόλυτη ειλικρίνεια για τα προσωπικά της:. «Το μητρικό μου ένστικτο έχει κοιμηθεί. Ξύπνησε το καημένο, είδε ότι δεν γίνεται τίποτα και ξανακοιμήθηκε!». Αποκάλυψε ότι εδώ και έξι χρόνια κάνει ψυχανάλυση. «Η ψυχανάλυση σε κάνει πιο επιεική με τον εαυτό σου και τον κόσμο. Είναι πολύ βασικό να είσαι επιεικής σε αυτόν τον κόσμο, για να αντέχεις να ζεις. Προσωπικά έχω μία εγγενή τάση να θέλω να σκαλίζω τα πράγματα και πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μου. Με την ψυχανάλυση μπαίνουν τα πράγματα στα σωστά τους μεγέθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου