24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Το σύστημα των κουπονιών εισάγει η κυβέρνηση για την ασφάλιση των περιστασιακά και κατ οίκων απασχολούμενων.


 
Γεμίζουν με ΑΤΜ –Ασφάλισης Τράπεζες και ΚΕΠ 

Το σύστημα των κουπονιών εισάγει η κυβέρνηση για την ασφάλιση των περιστασιακά και κατ οίκων απασχολούμενων.Μάλιστα σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας κ Κοτρουμάνη και τα όσα δήλωσε στο Βήμα την περασμένη βδομάδα θα τοποθετηθούν 12000 (!) ΑΤΜ νέας γενειάς μέσω των οποίων θα γίνεται η συναλλαγή
Το νέο σύστημα θα αρχίσει να λειτουργεί...... στις αρχές Φεβρουαρίου, όπως δήλωσε ο κ. Κουτρουμάνης,  στο ΒΗΜΑ και θα είναι υποχρεωτικό για όλους. Ακόμη και για όσους χρησιμοποιούν περιστασιακά εργάτες για μερεμέτια στο σπίτι, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Πώς θα λειτουργεί το όλο σύστημα
Οι εργοδότες θα προμηθεύονται τα ειδικά κουπόνια αμοιβής από τις ΑΤΜ που θα εγκατασταθούν από τον Ιανουάριο σε διάφορα σημεία, κυρίως έξω από τις τράπεζες και τα ΚΕΠ. Θα βάζουν στις ΑΤΜ χρήματα και θα λαμβάνουν κουπόνια ίσης αξίας με τα χρήματα που τοποθέτησαν. Έχουν προβλεφθεί κουπόνια από 5 ευρώ ως και 100 ευρώ.
Με τα κουπόνια αυτά θα πληρώνει τις οικιακές βοηθούς που εργάστηκαν γι΄ αυτόν ή τους εκπαιδευτικούς που παραδίδουν κατ΄ οίκον ιδιαίτερα μαθήματα κτλ. Εν συνεχεία, ο/η κάτοχος του κουπονιού αυτού θα πηγαίνει στις ίδιες ΑΤΜ, θα τοποθετεί το κουπόνι και έναν κωδικό και θα εισπράττει τα χρήματα. Ο νόμος προβλέπει και χρηματικές ποινές για τον εργοδότη που δεν συμμορφώνεται. Οι ποινές κυμαίνονται από 2.000 ως και 5.000 ευρώ. Τα κουπόνια που θα παίρνει ο εργοδότης θα εκπίπτουν από την Εφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου