24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Σαμαρικοί και Καραμανλικοί προσήλθαν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με… άγριες διαθέσεις. Έτοιμοι για πόλεμο…!

Είναι ενδεικτικό πως όταν ο ...
...πρώην Πρωθυπουργός μπήκε στην αίθουσα Γερουσίας δεν τον χειροκρότησε κανείς και η ατμόσφαιρα αμέσως ηλεκτρίστηκε ακόμη περισσότερο…!

Ο ένας περίμενε τον άλλο να κάνει την αρχή και γι’ αυτό το λόγο ο Κώστας Καραμανλής παρέμεινε το μεγαλύτερο διάστημα των τοποθετήσεων των βουλευτών στην αίθουσα, προκειμένου να «πιάσει» το κλίμα και να δει εάν μπορεί να... στραφεί κατά του διαδόχου του στην προεδρία της Ν.Δ..

Κανείς δεν τόλμησε να ξεκινήσει τον πόλεμο και είναι χαρακτηριστικό ότι στελέχη της Ρηγίλλης, όπως ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Κώστας Μαρκόπουλος, δεν έλαβαν ποτέ το λόγο. Είχαν επιφορτιστεί να αντικρούσουν τα πυρά του Καραμανλικού στρατοπέδου, αλλά… δεν χρειάστηκε!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/11/10, 9:43 μ.μ.

    στο χωριό μας
    γι αυτές τις περιπτώσεις
    λένε το πολύ απλό :

    ¨καλά ξυπνιτούρια¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/11/10, 2:12 μ.μ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή