24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

1η η Ελλάδα στην ακρίβεια και τον Οκτώβριο....

Πρωταθλητισμό στην ακρίβεια φαίνεται να κάνει η Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με την ανάλυση των τιμών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης που πραγματοποίησε το ΕΛΚΕΚΑ (Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτών) και αφορά τις χώρες της Ευρωζώνης, η χώρα μας κατέχει σταθερά τις πρώτες θέσεις στις αυξήσεις σε πολλά προϊόντα και υπηρεσίες, για το μήνα Οκτώβριο 2010, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα το 2009.
Πιο αναλυτικά, η Ελλάδα πρώτη στον πληθωρισμό με 5,2% όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 1,9%. Επίσης είναι.. πρώτη στην ένδυση με αύξηση 2,6% όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 0,2% και πρώτη στα καύσιμα με αύξηση 37,9%, όταν ο μέσος όρος της Ε.Ε είναι 11,9%.

Η Ελλάδα είναι πρώτη στα αυτοκίνητα με αύξηση 10,3% ,όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 0,7%, πρώτη στις οδικές μεταφορές επιβατών με αύξηση 17,3% όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 3,3%, πρώτη στις καφετέριες και ξενοδοχεία με αύξηση 3,3% ,όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 1,5%, όπως και στο καπνό με αύξηση 18,7% ,όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 4,9%.

Επίσης, η Ελλάδα έχει την πρώτη θέση στη ζάχαρη, μέλι, ζαχαρώδη με αύξηση 2,8 % όταν ο Μ.Ο της ΕΕ είναι -0,2%, στις ηλεκτρικές συσκευές με αύξηση 2,7 % όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 0,5%, στην μπύρα με αύξηση 13,7 % όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 0,9%, και στις ασφάλειες μεταφορών με αύξηση 12,4 % όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 3,7%.

 
Συντάκτης: Mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου