24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Κολληµένος στο Δίκτυο...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Διονύσης Νασόπουλος
Αναταράξεις προκαλεί στη Ν.Δ., στο παρά πέντε του ανασχηµατισµού που σχεδιάζει ο Αντώνης Σαµαράς στο κοµµατικό οργανόγραµµα, η παρέµβαση του...άτυπου συµβούλου του, δικηγόρου Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος εισηγείται αλλαγές προσώπων µε «ιδεολογικοπολιτικά χαρακτηριστικά» και όχι µε κριτήρια «µάρκετινγκ και πολιτικής επικοινωνίας».

Στο γαλάζιο στρατόπεδο ερµήνευσαν την παρέµβαση Κρανιδιώτη ως ακόµη ένα επεισόδιοστον πόλεµο που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ρηγίλλης, ανάµεσα στα στελέχη που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στη Ν.∆. και σε εκείνα που προέρχονται από την Πολιτική Ανοιξη και ακολούθησαν τον κ. Σαµαρά, εξασφαλίζοντας σηµαντικούς ρόλους στονέο κοµµατικό επιτελείο.Ο κ. Κρανιδιώτης – µέσω του διαδικτυακού τόπου antinews.gr, που είναι φίλα προσκείµενος στη νέαηγεσία της Ν.∆...... – όξυνε το κλίµα µε αναφορές σε «αποϊδεολογικοποιηµένους ντιντήδεςκαι κοµψευόµενους διαδροµιστές» και µε συστάσεις για «πολιτική µε ιδεολογική ραχοκοκκαλιά και όχι µε “αδερφίστικα” κόλπα»! Για πολλούς στη Ν.∆., στο στόχαστρο του κ. Κρανιδιώτη, ο οποίος συνδέεται στενά µε τον κ. Σαµαρά από τα χρόνια της Πολιτικής Ανοιξης και είναι πρόεδρος του εθνικοπατριωτικού ∆ικτύου 21, βρίσκονταν κυρίως ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Αρης Σπηλιωτόπουλος που, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θεωρούνται κεντρικά πρόσωπα στον επικείµενο γαλάζιο ανασχηµατισµό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου