24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Βρετανία: Χιονιάς και ΦΠΑ έφεραν εκτπώσεις
Τα μεγάλα πολυκαταστήματα ξεκίνησαν ήδη από χθες online εκπτώσεις ευελπιστώντας σε άνοδο του τζίρου μέσα στις υπόλοιπες μέρες μέχρι και την 4η Ιανουαρίου οπότε θα τεθεί σε εφαρμογή η άνοδος του ΦΠΑ από 17,5 σε 20%.
Βρετανία: Χιονιάς και ΦΠΑ έφεραν εκτπώσεις
Εάν η προσπάθεια αυτή αποτύχει, περισσότερες από 1.000 φίρμες κυρίως στην Σκοτία και την βορειο-ανατολική Αγγλία θα χρεοκοπήσουν μέσα στη νέα χρονιά, αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα Independent.
Τα δείγματα ωστόσο δεν ήταν καλά χθες βράδυ, καθώς νέα στοιχεία δείχνουν πως ο αριθμός των καταναλωτών για το μήνα Δεκέμβριο μειώθηκε περισσότερο από 5% σε σχέση με πέρυσι. Δημοσκόπηση της εφημερίδας δείχνει πως οι Βρετανοί φοβούνται να ξοδέψουν χρήματα ....
πιστεύοντας πως η κατάσταση θα χειροτερέψει από τη νέα χρονιά. Μόνον ένα 30% πιστεύει πως οι περικοπές που έθεσε σε εφαρμογή η κυβέρνηση Κάμερον είναι δίκαιες, ενώ ένα 55% (από 51% τον περασμένο μήνα) φοβάται ότι οι περικοπές ήταν πάρα πολύ μεγάλες και έγιναν πάρα πολύ γρήγορα.
Στο άρθρο της με τίτλο «Ξοδέψτε, ξοδέψτε, ξοδέψτε! Εννιά μέρες για να σωθεί η Οικονομία», η εφημερίδα αναφέρει ότι οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου ευελπιστούν ότι το Ιντερνετ θα δώσει την λύση, αφού υπολογίζουν ότι 4,8 εκατομμύρια άνθρωποι ξόδεψαν 153 εκατομμύρια λίρες σε αγορές online τα Χριστούγεννα. Υπολογίζουν επίσης ότι τον Ιανουάριο οι καταναλωτές θα ξοδέψουν 2,5 δισ. λίρες για αγορές μέσω Ιντερνετ τον Ιανουάριο, σύμφωνα με έρευνα του που διενήργησαν τα πολυκαταστήματα Sainsbury's.
Το χιόνι και ο παγετός εκτιμάται από το Κέντρο Οικονομικών και Επιχειρηματικών Ερευνών, ότι στοίχισε στην οικονομία της Βρετανίας ένα δισεκατομμύριο λίρες ημερησίως. Σύμβουλος επιχειρήσεων, δηλώνει στην εφημερίδα: «Οι μικρότερες αλυσίδες και οι ανεξάρτητες επιχειρήσεις θα είναι αυτές που θα υποφέρουν από την κακοκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου