24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Δημητσάνα,ορκομωσία...... Ευχές σεβασμιωτάτου Ιερεμία

 Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν κατά την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας, όταν σύμβουλος που πρόσκειται στο ΚΚΕ ζήτησε να γίνει πολιτικός όρκος. Πυρ και μανία έγινε ο μητροπολίτης της περιοχής, που έφτασε στο σημείο να ρίξει και... κατάρες!

Όλα πήγαιναν ρολόι, μέχρι που ένας δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» ζήτησε πολιτικό όρκο, προσθέτοντας πως οι νόμοι δεν προβλέπουν την παρουσία ιερέων στην εν λόγω τελετή. Ποιός είδε τον δέσποτα Ιερεμία και δεν τον φοβήθηκε μόλις άκουσε αυτά τα λόγια...

«Άθεα θέλετε να μας κάνετε την πατρίδα μας; Δεν ντρέπεστε καθόλου; Ντροπή σας», πετάχτηκε ο μητροπολίτης και απέσπασε θερμό χειροκρότημα από όσους βρίσκονταν στην αίθουσα.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο σεβασμιότατος! Κινούμενος προς το μέρος του δημοτικού συμβούλου, του είπε σε έντονο ύφος: «άκου να σου πω, εδώ είναι πατρίδα του αγίου Γρηγορίου του Ε΄. Ντροπή σας! Και να με πας στο δικαστήριο, θα σου αποδείξω την ντροπή σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου