24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

"Όχι άλλες περικοπές" φωνάζουν οι φοιτητές στην Αγγλία...Δυναμικά παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους φοιτητές από όλη τη Βρετανία...


Δυναμικά παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους φοιτητές από όλη τη Βρετανία, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να παραλύσουν το Λονδίνο, εν όψει των αποφάσεων για την παιδεία.

Η συμμαχική κυβέρνηση Τόρις-Φιλελευθέρων βρίσκεται για πρώτη φορά σε τόσο δύσκολη θέση, καθώς οι αντιδράσεις των φοιτητών ..είναι εντονότατες. Αλλά και πέντε βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει αύξηση διδάκτρων από το ποσό των τριών χιλιάδων λιρών ετησίως στις εννέα χιλιάδες λίρες. Πολλοί είναι οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες βουλευτές που δεν θα ακολουθήσουν την επίσημη γραμμή του κόμματός τους.

Η συζήτηση για το νομοσχέδιο αρχίζει σήμερα το μεσημέρι και το μέγιστο σε πέντε ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των Φιλελεύθερων Δημοκρατών στις αποφάσεις της συμμαχικής κυβέρνησης υπό τον Ντέιβιντ Κάμερον έχει πλήξει τη δημοτικότητά τους, η οποία έχει πέσει στο 12%, από 22% που ήταν πριν από τις εκλογές του περασμένου Μαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου