24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Σύμφωνα με το Al Jazeera οι νεκροί φτάνουν τους 53 .....

Οι σωροί 30 ανθρώπων μεταφέρθηκαν χθες στο νοσοκομείο Ελ Νταμαρντάς στο Κάιρο.


 
Οι σωροί 30 ανθρώπων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ελ Νταμαρντάς στο κεντρικό Κάιρο μεταξύ 13:00 και 23:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) χθες Παρασκευή, την ώρα που διαδηλωτές ζητούσαν την παραίτηση του αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ, όπως δήλωσε σήμερα μία πηγή μέσα από το νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και δύο παιδιά ηλικίας τεσσάρων και επτά χρονών.

    Εξάλλου το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Τζαζίρα μετέδωσε σήμερα, επικαλούμενο τους ανταποκριτές του, ότι τουλάχιστον 53 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.... στις διαδηλώσεις που συγκλονίζουν την Αίγυπτο.

Οι αιγυπτιακές ένοπλες δυνάμεις απηύθυναν έκκληση στους πολίτες να μην συγκεντρώνονται και να τηρήσουν την απαγόρευση κυκλοφορίας, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Το απερχόμενο υπουργικό συμβούλιο της Αιγύπτου θα υποβάλει επίσημα την παραίτησή του .....σε μία σύνοδο που ξεκόνησε περίπου στις 12:00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας) και πολύ γρήγορα αναμένεται να σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργικού συμβουλίου.

    Ο πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ δήλωσε κατά τη διάρκεια της νύχτας πως ζήτησε από την κυβέρνηση να παραιτηθεί έπειτα από τις διαδηλώσεις που έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα.

    "Πηγαίνουμε τώρα για μία συνάντηση, η οποία θα αρχίσει σε μία ώρα, για την παραίτηση",... δήλωσε στο Ρόιτερς ο Μάχντι Ράντι.

    "Ο πρόεδρος θα ανακοινώσει ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Όμως ό,τι καταλαβαίνω από τον πρόεδρο (στην ομιλία του) είναι πως η κυβέρνηση θα σχηματιστεί πολύ γρήγορα σήμερα", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου