24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Μετανάστης έχασε τη ζωή του πηδώντας στο κενό


http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/pakistanoi1-425x288.jpegΜετανάστης από το Πακιστάν, ο οποίος διέμενε παράνομα στην Κύπρο, έχασε τη ζωή του, όταν κατά τον έλεγχο των αρχών στο διαμέρισμα όπου διέμενε μαζί με άλλους μετανάστες..., πήδηξε από το παράθυρο για να μη συλληφθεί.
Το συγκεκριμένο διαμέρισμα επισκέφθηκαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης... του Αρχηγείου της Αστυνομίας, για να κάνουν έλεγχο, μετά από πληροφορία διέμεναν πρόσωπα, τα οποία είχαν στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και άδειες παραμονής.
Το πρόσωπο που άνοιξε την πόρτα της εισόδου διαπιστώθηκε ότι διαμένει νόμιμα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ακολούθησε έλεγχος και στα τέσσερα δωμάτια του διαμερίσματος, όπου στα δύο, εντοπίστηκαν ακόμη ένας άντρας, ο οποίος διαμένει νόμιμα στην Κύπρο, καθώς και μία γυναίκα, η οποία συνελήφθηκε για το αδίκημα της παράνομης παραμονής.
Ωστόσο, η πόρτα του τελευταίου δωματίου ήταν κλειδωμένη και τα μέλη της Αστυνομίας τη χτύπησαν χωρίς να λάβουν καμία ανταπόκριση. Ακολούθως, άκουσαν μια κραυγή να προέρχεται από το εν λόγω δωμάτιο και παραβίασαν την πόρτα για να πετύχουν είσοδο σε αυτό. Με την είσοδό τους στο δωμάτιο, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι το παράθυρο ήταν ανοιχτό και με τη χρήση φακού, εντόπισαν ένα πρόσωπο να είναι πεσμένο στο έδαφος και σοβαρά τραυματισμένο.
newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Μετανάστης έχασε τη ζωή του πηδώντας στο κενό http://24wro.blogspot.com/2011/01/blog-post_3172.html#ixzz1Ccw8AcXH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου